ROCKY

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME

ROCKY, efsane boksör Rocky Balboa ve rakiplerinin yer aldığı Android boks - dövüş oyunu.

ROCKY, İtalyan asıllı bir boksör olan Rocky Balboa’nın hayatını anlatan efsane filmin mobil oyunu. Android platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan boks oyununda Rocky filminde gördüğümüz tüm boksörler yer alıyor. Apollo, Drago, Clubber başta olmak üzere Rocky’nin rakipleri karşımıza çıkıyor.

İlerleyen yaşına rağmen reflekslerini kaybetmeyen ünlü boksör Rocky Balboa, oyunda çalıştırıcı olarak değil; eski günlerini hayalinde canlandırıp hırslanan bir boksör olarak karşımıza çıkıyor. Onu bugünlere getiren antrenörü Mickey Goldmill ile birlikte güç, dayanıklılık, teknik, zeka geliştirme üzerine antrenmanlara devam eden boksörün karşısına yıllar sonra aynı rakipleri çıkıyor. Apollo, Drago, Clubber, Gunn, Dixon ile yeniden dövüşen Rocky, sınırları zorluyor.

Oyunda tüm dövüşler gerçek oyuncular arasında gerçekleşiyor. Meydan okumalara karşılıksız kalmayarak ringe çıkıp rakiplerimizi birbir nakavt ediyor, en iyi boksör olduğumuzu milyonlara gösteriyoruz. Klasik dövüşler haricinde diğer boks simülasyon oyunlarında olmayan tek dokunuş dövüş mekanikleri, antrenman mini oyunları gibi içerikler sunuyor ROCKY oyunu.

Erkan Calp

ROCKY

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

ROCKY, efsane boksör Rocky Balboa'nın mobil platforma çıkan ücretsiz oyunu.

ROCKY, efsane boksör Rocky Balboa ve antrenörü Mickey Goldmill’in yer aldığı kaliteli görseller sunan bir boks oyunu. Sylvester Stallone’nin seri haline gelen, izlediğinizi düşündüğüm filmlerinden Rocky’nin mobil oyunu da ekran başına kilitliyor.

İlk olarak iOS platformunda ücretsiz olarak indirilmeye açılan ROCKY oyununda tekrar ringlere adım atmanın heyecanı içerisindeyiz. Çalıştırıcı olarak değil; maçlara çıkan Rocky’nin Rocky olduğu dönemde geçen oyunda ünlü boksörün şeklini değiştiren rakipleriyle de karşılaşıyoruz. Apollo, Creed, Drago ve daha onlarca isim oyunda mevcut.

Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan boks oyununda rakiplerimiz gerçek oyunculardan oluşuyor. Yapay zekanın olmaması oyuna ayrı bir hava katmış. Maçlar çok daha zorlu, eğlence dozu yüksek geçiyor. Maç demişken maçlara doğrudan çıkmıyoruz. Öncelikle salonda antrenörümüz Mickey Goldmill ile güç, dayanıklılık, zeka, teknik geliştirme üzerine çalışıyoruz.

Kazandığımız her maç sonrasında ödüller dağıtan ve yeni boksörlerle tanıştıran oyunun kontrol sistemi de basite ayarlanmış. Kısa sürede boksörünüzü kontrolünü elinize alıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rocky Climb

    En yüksek dağlara tırmanmaya çalışıyoruz.
  • Rocky Rampage

    Çeşitli ilginç düşmanları öldürün ve Wonderpants'ı geri alın.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.