Rogue Dungeon RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

Güçlü rakiplere karşı birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir rol oyunudur.

Farklı özelliklere ve yeteneklere sahip onlarca karakterden dilediğiniz yöneterek rakiplerinizle birebir savaşlara yapacağınız ve aksiyona doyacağınız Rogue Dungeon RPG, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, karakterinizi mümkün olduğunca iyi canlandırarak rolünüze adapte olmak ve rakiplerinizi yenerek yolunuza devam etmektir. Online savaşlara katılarak dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan zorlu oyuncularına karşı mücadele edebilir ve ganimet savaşlarına katılabilirsiniz. Karakterinizi geliştirerek dilediğiniz silahları alabilir ve yeni özellikler ekleyebilirsiniz. Bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız aksiyon dolu bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yüzlerce farklı karakter ve her karakterin kendine has ilginç özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca kılıç, balta, ok, mızrak ve daha onlarca ölümcül savaş aleti yer almaktadır. Dilediğiniz silahı ve savaşçıyı alarak oyuna başlayabilirsiniz. Mobil platformda rol oyunları arasında bulunan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Rogue Dungeon RPG, ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Rogue Dungeon RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
18.3 MB DOSYA BOYUTU

Güçlü rakiplere karşı birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir rol oyunudur.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Rogue Dungeon RPG, rakiplerinizle birebir savaşlar yaparak aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikle ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kendinize uygun bir karakter belirleyerek rakiplerinize karşı mücadele etmek ve karakterinizi geliştirerek seviye atlamaktır. Sahip olduğunuz karakteri iyi yönetmeli ve rolünüzün hakkını vermelisiniz. Online savaşlarda boy göstererek zorlu rakiplerle karşılaşabilir ve dünya sıralamasında adınızı zirveye yazdırabilirsiniz. Savaşlardan ganimet toplayarak kahramanınızın seviyesini artırabilir ve yeni özellikler ekleyerek yenilmez bir karakter oluşturabilirsiniz.

Oyun içerisinde ilginç özelliklere ve ölümcül silahlara sahip yüzlerce karakter yer almaktadır. Ayrıca çeşitli savaş meydanları ve sayısız görev bulunmaktadır. Karakterinizi seçerek zorlu görevlerde rol alabilir ve güçlü rakiplerle savaşabilirsiniz.

Rol oyunları arasında kendisine yer bulan ve 100 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen Rogue Dungeon RPG, sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici bir oyun olarak göze çarpmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Dungeon Survivor

    Sonsuz zindanlar da ilerlemeye çalışacağız.
  • Trick Art Dungeon

    Kayıp çocuğu ailesine kavuşturmaya çalışacağız.
  • I Monster: Dark Dungeon Roguelike

    Karakterimiz ile birbirinden farklı maceralara çıkacağız.
  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Yokai Dungeon

    Rastgele oluşturulan zindanları geçmeye çalışacağız.
  • Knights of Dungeon

    Onlarca farklı karakter ile zindanlarda savaşabileceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.
  • Dungeon Corporation

    Dev canavarlara ve ilginç yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.