Roofbot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Roofbot, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Roofbot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor. Güzel grafikleri ve kolay oynanışı ila bağımlılık yapan bir oyundur.

Roofie isimli tatlı bir robota yardım ettiğimiz ve aile bireylerini bulmaya çalıştığımız Roofbot oyununda zorlu engeller ve görevler sizleri bekliyor. Oyunda robotu yönlendirerek hedefe gitmesini sağlıyor ve bu işi yaparken de yolunuzdaki engellere dikkat ediyorsunuz. Farklı mekaniklere uyum sağlamalı ve tuzaklara da dikkat etmelisiniz. Hedefe ulaştıkça yeni bölümler karşınıza çıkyor ve Roofie'nin ailesine bir adım daha yaklaşıyorsunuz. Temelde hedefe ilerleme ve tuzaklardan kaçma oyunu olan Roofbot'da hedefe en kısa yoldan en kısa sürede ulaşmalısınız. Grafikleri de oldukça kaliteli olan Roofbot'u oynarken oldukça fazla zevk alacaksınız. 100'den fazla eşsiz bölüm ile Roofbot sizleri bekliyor.

Roofbot oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Roofbot

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Roofbot, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Roofbot, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz hoş bir bulmaca oyunudur. Bağımlılık yapan bu oyunda Roofie isimli bir robotun ailesini bulmasına yardım ediyorsunuz.

Tatlı bir robot olan Roofie'nin ailesini bulmaca çalıştığımız Roofbot oyununda zorlu engelleri aşmalı ve hedefe ulaşmalısınız. Birbirinden zorlu 100 eşsiz bölüme sahip olan oyunda farklı mekanikler ve tuzaklar yer alıyor. Her seferinde bu tuzakları atlatmalı ve hedefe ulaşmalısınız. Hedefe ilerleme oyunu olan Roofbot'da zevkli zamanlar geçiriyor ve arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Oldukça basit bir arayüzü bulunan oyun aynı zamanda kolay bir oynanışa da sahip. Grafik bakımından da kaliteli bir oyun olan Roofbot'u mutlaka deneyin. Roofie'nin ailesini bulup bu tatlı robotu mutlu etmek için bu oyunu sakın kaçırmayın.

Roofbot oyununu iOS cihazlarınıza 7,99 TL ödeyerek indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu