Rookie Tank-Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon ve maceraya doyabileceğiniz bu oyun ile sıra dışı tank savaşları sizleri bekliyor.

Mobil platformda aksiyon oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Rookie Tank-Hero, heyecan dolu tank savaşlarının sahne aldığı eşsiz bir savaş oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Acemi bir tank kullanıcısı olarak başlayacağınız bu oyunda, tank savaşları yaparak tecrübe kazanabilir ve ilerleyen bölümlerde usta bir tank savaşçısı olabilirsiniz. Oyun içerisinde kullanabileceğiniz onlarca farklı tank ve savaş aleti yer almaktadır. Savaş alanında karşınıza çıkacak çeşitli bombalama mekanizmalarına sahip birçok düşman tankı bulunmaktadır. Oyun toplamda 150 aşamadan ve 3 farklı savaş alanından oluşmaktadır.

Üssünüze saldıran ve ekibinizi yok eden düşmana karşı tek bir tankla savaşarak, tankları etkisiz hale getirmelisiniz. Savaşta kullanacağınız tankı seçerek, size saldıran tankları hedef almalı ve bombalayarak imha etmelisiniz. Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile güçlendirilmiş bu oyun ile aksiyon dolu anlar sizleri bekliyor.

Android ve İOS işlemcili cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz Rookie Tank-Hero, yüz binlerce aksiyon tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir tank savaş oyunu olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

Rookie Tank-Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
130.8 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon ve maceraya doyabileceğiniz bu oyun ile sıra dışı tank savaşları sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da oynayabileceğiniz Rookie Tank-Hero, 500 binden fazla kişi tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çeken eşsiz bir oyundur.

Tecrübesiz bir tank savaşçısı olarak başlayacağınız bu oyunda, seviye atladıkça ustalaşabilir ve düşmanlarınıza karşı daha güçlü olabilirsiniz. Onlarca farklı tank içinden dilediğinizi seçebilir ve size saldıran tanklara karşı mücadele verebilirsiniz. Tankınızda bulunan çeşitli bombalar ve füzeler yardımı ile düşman tanklarını yok edebilirsiniz.

Birbirinden zorlu 3 farklı savaş alanından istediğinizi seçebilir ve aksiyon dolu savaşlar yapabilirsiniz. Size verilen görevleri yerine getirerek savaş alanındaki tüm tankları imha etmeli ve sonraki bölümlere geçmelisiniz. Sürekli değişen ve zorlaşarak ilerleyen 150 farklı bölüm sayesinde sıkılmadan oynayabilirsiniz

Kaliteli görüntü grafikleri ve etkileyici savaş müzikleri ile dikkat çeken Rookie Tank-Hero, hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz ve keyifle oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor. Sizlerde aksiyon doyacağınız bu oyun ile eşsiz bir deneyim yaşayabilir ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PvPets: Tank Battle Royale

    Aksiyon dolu tank savaşlarına katılarak düşmanlarınızı yenmek için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Parafoxers

    Tank kullanarak paraşütlü düşmanlarınıza karşı aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Hero TD

    Kalenizi savunmak için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Flank That Tank

    Tank savaşları yaparak keyifli dakikalar geçirebileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Battle Tank

    Yüzlerce tank ile aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Tank Hero

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro tarz tank oyunudur.
  • US Conflict

    Gerçek zamanlı tank savaşlarına katılacağız.
  • Armor Age: Tank Wars

    PvP savaşları bizleri bekliyor olacak.