Rotate.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Bloklara çarpmadan altınları toplamalısınız.

Rotate.io, hem tek hem de çok oyunculu mod sunan arcade oyunu olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor. Kendilerine çizilen yolda dönerek ilerleyebilen karakterleri kontrol ettiğiniz oyunda engellere çarpmadan altınları toplamaya çalışıyorsunuz. Multiplayer modda altınları toplamak daha da zorlaşıyor.

Tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemiyle Android telefonunuzda açıp her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz eğlenceli bir arcade oyun Rotate.io. Oyunda amacınız; altınları toplamak. Altınlara oldukça yakınsınız ancak karakteriniz kendi çizgisinin dışına çıkamadığından doğrudan ulaşamıyorsunuz. Hem altınlara ulaşmak hem de bloklara çarpmamak için karakterin etrafına çizilen kesik çizgileri hesaba katmanız gerekiyor. Oyun tek başınıza bile yeterince zorken diğer oyuncuların katılmasıyla birlikte daha da zorlaşmaya başlıyor. Haritalar geniş olmasına karşın puan toplamak çok kolay olmuyor.

Erkan Calp

Rotate.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Bloklara, ağaçlara çarpmadan altınları toplamalısınız.

Rotate.io, sürekli dönerek ilerleyen karakterleri kontrol ettiğiniz arcade tarzında eğlenceli bir iPhone / iPad oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyun, oynaması kolay çok iyi olması zaman alan oyunlar arasında. Hem tek hem de multiplayer mod sunan yapım, kafa dağıtmak için birebir.

Tek dokunuş kontrollere sahip olduğundan mekan fark etmeksizin rahatlıkla oynanabilecek türde bir arcade oyun Rotate.io. Oyunda puan toplamak için tek yapmanız gereken şey; yolunuza çıkan altınları toplamak. Ancak onlara ulaşmak göründüğü kadar kolay değil. Altınları çok yakın durmanıza rağmen karakteriniz kendi çizgisinde koşmak zorunda olduğundan doğrudan toplayamıyorsunuz. Karakterin kendi çevresinde dönüp durması bir yana blokların sıklığı altınları kolayca almanızı engelliyor.

Bloklar, ağaçlar ve altınlarla dolu geniş haritalarda ister tek başınıza isterseniz de diğer oyuncularla birlikte oynuyorsunuz. Elbette multiplayer modda oynamak çok daha keyif verici.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Subject 8

    Süper zor side-scrolling arcade oyunu
  • Will Hero APK

    Will Hero APK Android oyunu internetsiz oynanabiliyor ve arcade, aksiyon, macera, rogue-like, farklı türleri birleştiriyor.
  • Ottoman Slap (Osmanlı Tokadı)

    Osmanlı temalı harika bir aksiyon oyunu
  • Swipe Light.

    Aksiyon, hız ve konsantrasyon tek bir oyunda!
  • Dangerous Cave

    Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir arcade oyunu
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Gunslinger: Zombie Survival

    Aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu
  • ATWA

    Düşmanlarınızın üstesinden gelmeniz gereken bir arcade oyun