Rotator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
254 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp'ın yeni top oyunu reflekslerine güvenen herkese açık!

Rotator, Ketchapp’ın olmasıyla mobil platforma öne çıkan top oyunu. Engellerle dolu bir tünelin içine girdiğiniz oyunda hayatta kalmak için reflekslerinizi coşturmak gerekiyor. Reflekslerinize güveniyor, oynaması basit çok iyi oynaması zor olan mobil oyunları seviyorsanız bu oyunu oynamalısınız.

Ketchapp’ın top oyunları arasında olan Rotator’da objelerin içerisinden geçerek yuvarlanıyorsunuz. Objelere yaklaşmadan tek dokunuşla döndürerek boş yerlerinden geçiyorsunuz. Yuvarlanan top kontrolünüzde değil. Yani; kontrolünüzde olmayan bir topu objelerin boşluklarından geçirmeye çalışıyorsunuz. Boşluklar bir topun rahatlıkla geçebileceği genişlikte lakin içerisinde bulunduğunuz platform düz yapıda olmadığından objeleri metrelerce öteden görüp pozisyonunuzu alma şansınız olmuyor. Bu noktada refleksler devreye giriyor.

Erkan Calp

Rotator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
210.8 MB DOSYA BOYUTU

Refleksleri test eden süper eğlenceli bir top oyunu

Rotator, Ketchapp’ın reflekslerine güvenenlere özel hazırladığı yeni top oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan arcade oyunda hızla yuvarlanan topu tüneldeki onlarca engelin içinden geçirmeye çalışıyorsunuz ancak ufak bir sorun var: Top kontrolünüzde değil!

Tek dokunuş yenilikçi kontrolüyle iPhone’da da iPad’de de keyifli oynanış sunan Rotator, reflekslere dayalı süper eğlenceli bir top oyunu. İlerlemek için tek yapmanız gereken; objelerin boş yerlerinden geçmek. Tünelin içinde ne zaman çıkacağını kestiremediğiniz objelerin boş noktalarını yakalayıp oradan geçmelisiniz. Dokunup basılı tutarak objeleri döndürüyorsunuz. Yuvarlanan topu başta da söylediğim gibi kontrol edemiyorsunuz. Platform da düz yapıda değil; dolayısıyla objeleri çok yaklaşmadan göremiyorsunuz. Reflekslerin gücü burada ortaya çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.
  • DueLito

    Reflekslerinizi gösterme zamanı
  • Mr Gun

    Öldür ya da öl!
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!