Royal Blood

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

İnsan ırkının kaderi elinizde. Tahtı sadece siz alabilirsiniz!

Royal Blood, GAMEVIL’ın konsol kalitesinde animasyonlar sunan açık alan MMORPG oyunu.

PvP, PvE, RvR kısacası bir devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyununda olması gereken tüm modların yer aldığı görsel açıdan sınırları zorlayan harika bir rpg oyun karşımızda.

Doğrudan savaşın içerisine sokan oyunda tehdit altında olan insan ırkını kurtarabilecek, tahtı geri alabilecek tek kişi olarak bulunuyoruz. Seçebildiğimiz 4 sınıf var. Savaşçı, Korucu, Sihirbaz ve Ozan arasından seçim yapmamız isteniyor. Her sınıfın özel saldırı şekli var. Karakterlerimizi ve yeteneklerini geliştirebiliyor, ekipmanlarını yenileyebiliyoruz. Savaş noktasında 3 seçenek karşımıza çıkıyor. 3’e 3 PvP Arena modunda dünya genelinde oyuncularla takım oluşturup savaşıyoruz. PvE modda diğer oyuncularla gerçek zamanlı baskın savaşlarına giriyor, ana görev ve aniden çıkan görevleri tamamlayarak açık alan keşfi yapıyor, Sonsuzluk Kulesi’nde kendimize meydan okuyoruz. Aslan ve Harmion iki taraf arasından seçim yapmamızı isteyen RvR (PvP’nin bir türü) modda 70’e 70 savaşlara giriyor, düşman üssünü ele geçirerek savaş alanının hakimi oluyoruz.

Royal Blood Özellikleri:

  • 70'e 70 krallık savaşları
  • Açık alan savaş
  • Co-op baskınlar
  • Çift yetenek seti

Erkan Calp

Royal Blood

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

GAMEVIL'dan harika bir MMORPG oyunu!

Royal Blood, PvP, PvE ve RvR modlarını sunan açık alan MMORPG oyunu.

Yeni nesil mobil cihazların gerçek gücünü ortaya çıkaran detaylı, yüksek kalitede grafikler sunan, savaş sahnelerinin de oldukça başarılı olduğu hareketli harika bir rpg oyun karşımızda. GAMEVIL, her zamanki gibi ekran başına kilitleyecek bir rol yapma oyunu hazırlamış!

iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olmasıyla dikkat çeken MMORPG oyunu Royal Blood, bizleri doğrudan savaşın içerisine atıyor. İnsan ırkının kaderini elimizde tuttuğumuz, tahtı alabilecek tek güç olduğumuz söyleniyor. Seçebildiğimiz 4 sınıf var. Savaşçı, Korucu, Büyücü ve Ozan sınıfına giren karakterlerin her biri kendi stilinde savaşıyor, savaştıkça güçleniyor, yeteneklerinin yanı sıra ekipmanları geliştirilebiliyor. Savaş tarafına geçecek olursak; 3 oyun modu bizleri karşılıyor. PvP modda dünya genelinde oyuncularla takım oluşturup 3’e 3 PvP Arenada gücümüzü sergiliyoruz. PvE modda krallık savaşlarından görevler ve sonsuzluk kulesinde mücadeleye pek çok aksiyona giriyoruz. RvR modda iki taraf (Aslan veya Harmion) arasından seçim yapıp 70’e 70 savaşlara katılıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Royal Affairs

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir rol yapma oyunu
  • Kingdom: The Blood Pledge

    Kingdom: The Blood Pledge, acımasız açık dünya PvP savaşları içeren MMORPG oyunu.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu