Royal Detective: Legend of the Golem

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Taştan vücutları olan garip yaratıkların kasabayı istila etmesi üzerine harekete geçeceğiniz ve çeşitli bulmacalar yaparak kasabayı kurtarabileceğiniz Royal Detective: Legend of the Golem, mobil platformda macera kategorisinde bulunan eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, dünyayı ele geçirmek isteyen bir heykeltıraşın oluşturduğu taş yaratıklara karşı mücadele etmek ve kasabayı istiladan kurtarmaktır. İlginç eşleştirme ve bulmaca oyunları oynayarak gizli nesnelerin yerlerini bulabilir ve ipucu toplayarak görevleri tamamlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yüzlerce bulmaca ve eşleştirme bölümleri yer almaktadır. Ayrıca birçok gizli nesne ve sayısız ipucu bulunmaktadır. Bulmacaları doğru bir şekilde çözerek ipuçlarına ulaşabilir ve taş yaratıkların izini bulabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerin hizmetine sunulan ve binlerce oyuncu tarafından tercih edilen Royal Detective: Legend of the Golem, kaliteli bir macera oyunu olarak biliniyor.

Doğukan Çağlakpınar

Royal Detective: Legend of the Golem

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
603.4 MB DOSYA BOYUTU

Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan rahatlıkla ulaşabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz Royal Detective: Legend of the Golem, taş yaratıkların istilasına uğrayan bir kasabada çeşitli görevler yaparak gizli nesneler bulabileceğiniz ve insanları kurtarabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Sıra dışı tasarımı ve etkileyici grafikleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, kötü düşünceli bir heykeltıraşın oluşturduğu taş yaratıkları yok ederek kasabayı kurtarmak ve görevleri tamamlamaktır. Oyunda yer alan ilginç eşleştirme ve bulmaca bölümleri ile kayıp objeleri bulabilir ve ipucu toplayarak heykeltıraşın izini sürebilirsiniz. Maceraya doyabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda sayısız gizli nesne ve onlarca farklı bölüm yer almaktadır. Bölümlerde çeşitli bulmacalar ve eşleştirmeler bulunmaktadır. Bu oyunlarda başarılı olarak görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayarak farklı mekanlar keşfedebilirsiniz.

Mobil oyun dünyasında macera kategorisinde yer alan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Royal Detective: Legend of the Golem, kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Detective Jackie

    Genç bir kızın katilini bulmaya çalışacağız.
  • Royal Family

    İmparatorluğumuzu yönetmeye çalışacağız.
  • WTF Detective

    Esrarengiz mekanlarda gezinerek gizli nesneleri bulmak için dedektiflik yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Ocean Legend

    Denizlerde savaşacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.