Rullo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı sayı bloğunun yer aldığı bulmacaları çözerek sayısal hafızanızı geliştirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz Rullo, farklı rakamlardan oluşan bulmaca tahtasında doğru sayıları silerek satır ve sütunlara uygun sayları bırakmak için çaba sarf edeceğiniz eğitici bir oyundur.

Oyunda amaç, her satır ve sütunda yer alan sayılara uygun olarak bulmacadaki sayıları eşitlemek ve seviye atlayarak daha çok sayıdan oluşan bölümlerin kilidini açmaktır. Örnek vermek gerekirse, toplamda 16 kareden oluşan bir bulmacada 4 satır ve 4 sütun bulunmaktadır. Satır ve sütunların yanlarında farklı sayılar yazmaktadır. Karelerde bulunan sayıları uygun şekillerde düzenleyerek satır ve sütunlarda yer alan sayılarla eşit hale getirmelisiniz. Seviye atladıkça daha zor ve çoklu bulmacalar çözebilirsiniz.

Oyunda 16, 25 ve 64 kareden oluşan toplamda 3 farklı bulmaca tablosu yer almaktadır. İşlemleri doğru yaparak satır ve sütunlarla karelerdeki sayıları eşitlemelisiniz. Matematiksel olarak kendinizi geliştirebilir ve sayısal hafızanızı güçlendirebilirsiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Rullo, 1 milyondan fazla oyuncunun vazgeçilmezi olan eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Rullo

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
37.1 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı sayı bloğunun yer aldığı bulmacaları çözerek sayısal hafızanızı geliştirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca sayının yer aldığı kare bloklardan oluşan zorlu bulmacaları çözerek sayısal yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz Rullo, 1 milyondan fazla oyun severin keyifle oynadığı eşsiz bir oyundur.

Oyunda yapmanız gereken tek şey, satır ve sütunlarda belirtilen sayıları göz önünde bulundurarak karelerdeki sayıları düzenlemek ve bulmacayı tamamlayarak seviye atlamaktır. Her satırda ve sütunda farklı sayılar belirtilmektedir. Bulmaca karelerinde yer alan sayıları uygun şekillerde düzenleyerek satır ve sütunlardaki sayılarla eşitlemelisiniz. Hesaplamaları iyi yapmalı ve doğru sayıları silerek bulmacayı tamamlamalısınız. Satır ve sütunlardaki sayıları eşitleyerek yeni bulmacaların kilidini açabilirsiniz. Matematiksel olarak kendinizi geliştirebileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde kolaydan zora doğru 16, 25 ve 64 kareden oluşan sayı blokları yer almaktadır. Toplama ve çıkartma işlemlerini hızlı bir şekilde kafadan yaparak doğru sayıları silmeli ve bulmacayı çözmelisiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerle buluşan ve ücretsiz olarak sunulan Rullo, bulmaca oyunları kategorisinde yer alan sayısal hafızayı güçlendirmeye yarayan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Sparkman

    Çeşitli düzenekler kurarak çöp adamları suya fırlatabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Bouncy Buddies

    Kristal blokları kırarak parkurlarda ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Neighbours from Hell: Season 2

    Komşularınız için ilginç tuzaklar hazırlayabileceğiniz macera dolu bir bulmaca oyunudur.