Run Around

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Dünya içerisinde koşarak ilerle ve çemberi tamamla.

Hiç acımasız bir yaşam döngüsünde takılıp kalmış küçük bir çöp adam olduğunu düşündün mü, ceevabın hayır mı? Artık düşüneceksin. Çemberin çevresinde koşan ve engellerin üzerinden sıçrayan bir çöp adamı oyna. Seviyeleri geçmek için çemberi tamamla. 
Çok basit bir oynanışa ve mekanızmaya sahip olan oyunda tüm yapman gereken uslu bir çöp adam olmaktır. Bu oyunda yalnızca çemberin çevresinde koşup zıplayarak döngüyü tamamla. Kolay geliyor, değil mi? Tekrar düşün çöp adam. Ezilmemek için koşarken sıçramalarını mükemmel şekilde zamanlamalısın.

Başarılı animasyonlara ve bolca bölüme sahip olan oyunda çember döngüsünün etrafında koşup sıçrarken eğlenceli ses efektleri, harika müzik ve elektrik renklerin tadını çıkar. Çemberin tamamını ölmeden tamamla ve yeni başarım kilitlerini aç!Ölmeden önce ne kadar devam edebilirsin çöp adam?

Ömer Dursun

Run Around

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Dünya içerisinde koşarak ilerle ve çemberi tamamla.

Hiç acımasız bir yaşam döngüsünde takılıp kalmış küçük bir çöp adam olduğunu düşündün mü? Hayır mı? Artık düşüneceksin. Çemberin çevresinde koşan ve engellerin üzerinden sıçrayan bir çöp adamı yönlendir. Bölümleri geçmek adına zorlu parkuru tamamlayabilecek misin?

Gayet kolay bir mekanızmaya ve oynanışa sahip olan Run Around'da yapman gereken tek şey aslında uslu bir çöp adam olmaktır. Bu oyunda yalnızca çemberin çevresinde koşup zıplayarak döngüyü tamamla. Bu sana kolay geliyor, değil mi? Tekrar düşün çöp adam. Ezilmemek için koşarken zıplamalarını mükemmel şekilde zamanlamalısın.

Başarılı animasyonlara ve farklı farklı bölümlere sahip olan oyunda çember döngüsünün etrafında koşup sıçrarken sürükleyici seslere, harika müzik ve elektrik renklerinin tadını çıkarmayı unutmayın. Çemberin tamamını ölmeden tamamla ve yeni başarım kilitlerini aç! Ölmeden önce ne kadar devam edebilirsin çöp adam?

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Around 웃

    Çemberde koş.
  • Cow Pig Run

    İnek ve domuzunuzla beraber koşun!
  • Talking Tom Sky Run

    Talking Tom Sky Run Android Oyunu İndir: Konuşan Tom ve arkadaşlarının gökyüzünde maceralarına katılın.
  • Baby Shark RUN

    İlerlemeye çalışacağız.
  • Deadly Run

    Zombilerle birlikte eğlenceli yarışlar yapabileceğiniz ilginç bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Fun Run 3: Arena

    Tempolu bir oynanışa hazır olun.
  • Smashing Rush : Parkour Action Run Game

    Hareketli dakikalar bizleri bekliyor.
  • Snow Queen: Frozen Fun Run

    Tempolu bir şekilde koşarak 40 farklı seviyeyi tamamlamaya çalışacağız.