Run Race 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu parkurlarda çeşitli engelleri aşarak rakiplerinizden önce hedefe ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile oyun severlere farklı platformlarda hizmet veren ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Run Race 3D, zorlu parkurlarda rakiplerinize karşı yarışarak çeşitli engelleri aşabileceğiniz ve bitiş çizgisine ulaşarak zafer elde edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama eğlenceli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, engellerle dolu parkurlarda hızla ilerleyerek rakiplerinizi geride bırakmak ve parkuru birinci tamamlamaktır. Hızla koşarak engellerin üzerinden atlamalı ve iplere tırmanarak yolunuza devam etmelisiniz. Ayrıca çeşitli bölgelerde bulunan yaylara basarak yüksek duvarlardan atlayabilir ve rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz. Macera dolu anlar geçirebileceğiniz ve kıyasıya yarışlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda kırmız, yeşil, sarı ve pembe renklerde birçok farklı karakter bulunmaktadır. İstediğiniz karakteri seçerek parkurlarda koşmaya başlamalı ve rakiplerinizi saf dışı bırakmalısınız. Çeşitli objelerden yardım alarak parkurları tamamlayabilir ve ödüller kazanabilirsiniz. Mobil platformda spor oyunları arasında yer alan Run Race 3D’ye ücretsiz olarak ulaşabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Run Race 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
202.7 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu parkurlarda çeşitli engelleri aşarak rakiplerinizden önce hedefe ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Çeşitli engellerle donatılmış zorlu parkurlarda yarışarak rakiplerinizi saf dışı bırakabileceğiniz Run Race 3D, mobil oyunlar arasında spor kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak sunulan eşsiz bir oyundur.

Keyif verici ses efektleri ve eğlenceli grafikleri ile oyun severlere benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, bloklar ve yüksek duvarlardan oluşan zorlu engelleri aşarak rakiplerinize karşı yarışmak ve parkurları tamamlamaktır. Oyunda yeşil, kırmızı, sarı ve mavi renge sahip çeşitli karakterler bulunmaktadır. Karakterinizi seçerek yarışa başlayabilir ve koşmaya ara vermeden bitiş çizgisine ulaşabilirsiniz. Rakiplerinizden önce parkuru bitirerek çeşitli ödüller kazanabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Duvarların üstünden atlayarak ve iplere tırmanarak engellerden kurtulmalı ve yolunuza devam etmelisiniz. Rakiplerinizin önüne geçerek onlara fırsat vermeden hızla ilerlemeli ve maksimum puanı toplayarak parkuru başarıyla tamamlamalısınız.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Run Race 3D, milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve gün geçtikçe daha fazla oyuncunun ilgisini çekmeyi başaran kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bocce 3D

    Topları belirtilen alana atmaya çalışacağız.
  • Cornhole Ultimate: 3D Bag Toss

    Farklı objeleri fırlatarak hedef tahtasındaki delikten geçirmeye çalışacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Lethal Race

    Onlarca farklı araba ile nefes kesen yarışlara katılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Race Master MANAGER

    Eşsiz Formula yarışlarına tanıklık edebileceğiniz, eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Race The Sun

    Güneş enerjili bir uzay gemisiyle aksiyona doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • RoverCraft Race Your Space Car

    Kendi tasarlayacağınız araba ile yarışacağınız benzersiz bir oyundur.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Drifty Race

    Zorlu parkurlarda yarışarak onlarca araba arasından birinci olmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.