Russian Minibus Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,551 TOPLAM İNDİRME

Russian Minibus Simulator 3D, kendinizi gerçek bir Rus minibüs şoförü gibihissetmenizi sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.

Russian Minibus Simulator 3D, minibüs sürmek isteyen oyuncuların Android telefon ve tabletlerinde ücretsiz olarak oynayabileceği başarılı bir araba simülasyonu. Oyun ücretsiz olmasına ücretsiz ama içerisinde sunulan reklamlar oyun deneyiminizi oldukça etkiliyor.

Oyunda bir Rus minibüs şoförü oluyorsunuz ve şehiriçi ulaşım sağlıyorsunuz. Oyunun kontrol mekanizması, araba fizikleri, kazalar ve oynanışı güzel olmasına rağmen grafiklerinin biraz daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Yine de ücretsiz bir oyuna göre oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Ivan ile çıkacağınız bu yolculukta ilk başta hiç paranız olmuyor fakat oynadıkça kazanıyorsunuz. Daha önceden hırsızlık yapan Ivan, hırsızlığı bırakarak minibüs şoförlüğüne başlıyor. Alın teriyle para kazanmak isteyen Ivan'a yardım edin ve şehirdeki ulaşımı sağlayın.

3 boyutlu grafikleri ile keyifli vakit geçirme imkanı sunan Russian Minibus Simulator 3D'yi hemen ücretsiz indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Oynadıkça daha da bağımlısı olacağınız oyunda para kazandıkça arabanızı da güçlendirebiliyorsunuz.

Barış YANIK

Russian Minibus Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Russian Minibus Simulator 3D, Rusya'da minibüs taksi şoförlüğü yaptığınız eğlenceli bir Android oyunu.

Russian Minibus Simulator 3D, araba, uçak, otobüs gibi farklı araçları gerçektekine yakın kullanma imkanı sunan simülasyon tarzında oyunları seviyorsanız ve Rus oyunlarına ilginiz varsa kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm bir iOS oyunu. iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip deneme fırsatı bulacağınız oyunda minibüs şoförü olmaya karar vermiş eski bir suçlu olan Ivan’a yardımcı oluyorsunuz.

Mobildeki çoğu simülasyon oyunu gibi orta kalitede görseller sunan Russian Minibus Simulator 3D oyununda eski bir suçlu olan, şimdilerde ise minibüs şoförlüğü ile geçimini sağlamaya çalışan bir kişiye yardımcı oluyorsunuz. Amacınız Ivan’nın Rusya’daki en iyi minibüs şoförü olmasını sağlamak.

Oyuna başladığınızda hiç paranız yok. Belli noktalarda bekleyen insanları minibüsünüze alarak kazanç sağlamaya başlıyorsunuz. Hem yolunuzda beliren ok işaretinden hem de haritadan nerelere uğrayacağınızı kolaylıkla bilebiliyorsunuz. Yolcu bekleme yerlerine geldiğinizde butonla kapınızı açıyor ve yolcuları alıyorsunuz. Bu noktada oyunun basit olduğunu düşünebilirsiniz. Oyunu zorlaştırmak adına trafik ve süre sınırı eklenmiş. Bu da yolda hem dikkatli hem de çabuk gitmeniz demek.

Minibüs taksi haricinde farklı araçlar da kulanabileceğiniz simülasyon oyununda trafik lambaları, benzin istasyonları gibi detaylar da düşünülmüş. Her şeyin gerçeğe yakın tasarlandığı oyunun ücretsiz olması ise sevindirici.

Erkan Calp

Russian Minibus Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Russian Minibus Simulator 3D, minibüs taksiyle yolcu toplayarak hayatınızı kazandığınız bir simülasyon oyunu.

Russian Minibus Simulator 3D, Windows Phone telefonunuzda simülasyon oyularına yer veriyorsanız kesinlikle şans vermeniz gereken bir oyun. Her ne kadar görsel açıdan beklentileri karşılamasa da son derece keyifli bir oynanış sunuyor.

Başta minibüs taksi olmak üzere farklı araçları sürme deneyimi yaşatan simülasyon oyununda amacınız zamanında hırsızlık, araba hırsızlığı yapmış hayatının geri kalanını minibüs şoförü olarak geçirmeye karar vermiş bir Rus vatandaşına yardımcı oluyorsunuz. Oyunun başında tahmin edeceğiniz üzere paranız yok. Kazancınızı şehrin farklı noktalarında duran yolcuları alarak sağlıyorsunuz.

Oyunda minibüsle ilerlemek oldukça basit gibi görünüyor. Hem ok işaretinden hem de haritadan yolcuların nerelerde beklediklerini görebiliyorsunuz. Lakin yolculara ulaşmak çok kolay değil. Hem yer yer karşınıza çıkan Rus arabaları, hem de süre sınırı durak noktasına hızlıca ulaşmanızı engelliyor. Yolcuları zamanında alabilmek kadar güvenli taşımak ta mühim.

Trafik lambaları, benzin istasyonları gibi detaylarla süslenen Rus sokaklarında gece – gündüz demeden minibüs şoförlüğü yaparak hayatınızı kazanacağınız oyunun tek eksi yanı görsel kalitesi. Görseller biraz daha iyi olsaydı mobildeki en iyi minibüs sürme oyunları arasına rahatlıkla girebilirdi diye düşünüyorum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Russian Taxi Simulator 3D

    Russian Taxi Simulator 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Russian Bus Simulator 3D

    Russian Bus Simulator 3D gerçekçi bir otobüs simülasyonudur
  • Minibus Simulator 2017

    Minibus Simulator 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dolmuş oyunudur
  • Russian Submarine Navy War 3D

    Denizaltı kullanıp deniz savaşlarının önemli taktiklerini öğrenebileceğiniz ücretsiz bir simülasyon oyunu.
  • Minibüs Drift ve Modifiye 3D

    Minibüs Drift ve Modifiye 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Plane Simulator 3D

    Plane Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Police Dog Simulator 3D

    Police Dog Simulator 3D ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu
  • Subway Simulator 3D

    Subway Simulator 3D, bir vatman olarak metro sürmenizi amaçlayan bir simülasyon oyunudur.