Ruya

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Hayal dünyasında sevimli karakterleri eşleştiriyoruz.

Ruya, sevimli karakterleri eşleştirerek ilerlediğimiz, hayal dünyasında geçen bir bulmaca oyunu. Nesneleri eşleştirmeye dayalı minimalist görselli oyunları seviyorsanız, Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan bu oyunu kaçırmayın derim. Tek başınıza boş zamanlarınızda, arkadaşınızı beklerken veyahut toplu taşımada zaman geçirmek için oynayabileceğiniz, dilediğiniz zaman yarıda kesebileceğiniz eğlenceli bir oyun.

70’e yakın bölüm içeren bulmaca oyununda oyuna ismini veren karakterin hatıralarını hatırlaması için sevimli karakterleri birbirleriyle eşleştiriyoruz. Oynadıkça ruyanın çiçekleri çıkıyor, çiçekleri sallayarak ruyanın zihnini açıyoruz. Rahatlatıcı yağmur, kar, rüzgar seslerinin eşlik ettiği oyunda ilerlemek son derece basit. Sevimli karakterlerle ruya arasında duran karakterleri yan yana getirmek için kaydırıyoruz. Üç türde yeterince karakteri bir araya getirdiğimizde ruyanın dallarında çiçekler açıyor ve sonraki bölüme geçiyoruz.

Erkan Calp

Ruya

x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
186.4 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli karakterleri eşleştirin.

Ruya, huzurlu, rahatlatıcı müzikler eşliğinde sevimli karakterleri eşleştirerek oyuna ismini veren karakterin hatıralarını hatırlamasına yardımcı olduğumuz bir mobil oyun. iOS platformunda ilginç şekilde ücretli indirilmeye açılan bulmaca oyunu, minimalist stilde bulmaca oyunları severleri kendisine bağlıyor.

Çiçekler, eşsiz manzaralarla dolu rengarenk bir hayal dünyasında geçen Ruya adlı oyunu, klasik karakter eşleştirme oyunlarının oynanışını sunuyor. Oynadıkça kollarında çiçekler açan karakterle üç türün arasında duran sevimli karakterleri birbirlerine yakınlaştırmaya çalışıyoruz. Karakterleri eşlerken hareket sınırını aşmamamız önemli. Oyunda toplam 64 bölüm mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!
  • Popsicle Sticks Puzzle

    Renk temalı üçlü eşleştirme oyunundan kendinizi alamayacaksınız.
  • Lily's Garden APK

    Lily's Garden APK, 3'lü eşleştirmeye dayalı bahçe yenileme ve dekorasyon oyunu. Romantizm, bahçe ve bulmacalarla dolu süper eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Diamond Diaries Saga

    Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni bulmaca oyunu
  • Disney Getaway Blast

    Disney Getaway Blast Android İndir: Gameloft'un yepyeni bulmaca oyunu
  • Merge Manor : Sunny House

    Merge Manor : Sunny House, bahçeyi güzelleştirdiğiniz eşleştirmeye dayalı Android bulmaca oyunu.