RWBY Deckbuilding Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

RWBY dünyasının en güçlü karakteriyle derin strateji oluşturun.

RWBY Deckbuilding Game RWBY animesinin karakterlerini mobil pazarına getiren yeni bir dijital kart eğlence türüdür. Güvertenizi zafer için yükseltirken Ruby, Weiss, Blake, Yang, Jaune, Nora, Pyrrha veya Ren gibi güçlü oyun karakterleriyle savaşın, en nihayetinde kartları toplayın.

Takip edilecek paket veya destek yok. Her genişleme, kutudan çıkar çıkmaz tamamen ve benzersiz bir deneyimdir. Güçlü sinerji yaratmak ve rakiplerinizi ve oyun içinde fethetmek için ortak bir havuzdan kart satın alarak oynadığınız desteyi oluşturun. Hızlı Eşleştirme'de en fazla üç arkadaşınızla oynayın veya yalnızca tekli rakipleri davet edin.

Oyuncuların şeytani patronu yenmesi ve kartların Relic frame versiyonunu kazanması için düşmanlara meydan okumalarını sağlayan Relic Adventure modunun kilidini açmalısınız.

.

 

 

Ömer Dursun

RWBY Deckbuilding Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

RWBY dünyasının en güçlü karakteriyle derin strateji oluşturun.

RWBY Deckbuilding Game, bir dijital kart oyunudur ve RWBY'nin fütüristik fantastik dünyasında (Remnant'da) yer almaktadır. Web dizisinin hayranları Ruby, Weiss, Blake, Yang, Jaune, Nora, Pyrrha ve Ren gibi favori karakterlerle savaşabileceksiniz

Takip edilecek paket veya destek yok. Her genişleme, kutudan çıkar çıkmaz tamamen ve benzersiz bir deneyimdir. Elde ettiğiniz kartlar sayılarınızı artırmanıza yardımcı olur, size oynayabileceğiniz daha fazla enerji verir. Bu kartların çoğu, size yardımcı olacak veya rakiplerinize zarar verecek ek efektlerle birlikte gelir. Örneğin, bazı kartlar rakibinizin güvertesine saldırı bildirmek, bu tür saldırılara karşı savunma yapmak ya da size ekstra enerji ya da kart çekilişi sağlamak için kullanılabilir. 

 Oyuncular, güçlü kötülükleri ortadan kaldırmak ve inanılmaz ödüller kazanmak için arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla birlikte ekip oluşturma fırsatı sunan Baskınlar satın alabilir.

.

 

 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RWBY: Amity Arena

    En iyi karakterleri seçin ve kule yıkımına başlayın.
  • Dead Spreading: Idle Game

    Zombilerin güvenli bölgeye gelmelerini engelleyin! 
  • Medieval Dynasty Game of Kings

    Yeni kral olarak devletini kalkındırabilir misin?
  • Top War: Battle Game

    Askeri tecrübeyle general taktiklerini birleştirmek ister misin?
  • Game of Thrones Beyond the Wall

    GoT'un gerçek hikayesine yön vererek uzanın.
  • Game of Thrones: Conquest

    Game of Thrones: Conquest (Taht Oyunları), dizinin karakterlerinin yer aldığı Android strateji oyunu.
  • Game of Warriors APK

    Game of Warriors APK Android kule savunma oyununda yaratıklar şehrinize saldırıyor! Ordunuzu kurun, düşman dalgalarına karşı savaşın!
  • West Game

    Vahşi batıda savaşacağız.