SadeceOn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

SadeceOn uygulamasında, 10 TL'den başlayan fiyatlarla hizmet verebilir veya hizmet alabilirsiniz.

SadeceOn uygulaması, Android cihazlarınız üzerinden serbest zamanlı çalışanlara ulaşmanızı sağlıyor.

10 TL’den başlayan fiyatlarla birçok alanda hizmet veren freelancer’ların buluşma noktası olan SadeceOn, hem hizmet verenlerin hem de hizmet arayanların faydalanabileceği bir platform olarak öne çıkıyor. Logo tasarımı, web sitesi yaptırma, seslendirme, online pazarlama, makale yazımı, animasyon, tanıtım videosu hazırlama ve daha yüzlerce farklı kategorideki hizmetlere ulaşabileceğiniz platformda, müşterilerinizden alacağınız olumlu yorum ve puanlarla yeni müşteriler de kazanabiliyorsunuz.

Yeteneklerinizi kolayca paraya çevirebileceğiniz güvenli bir platform olma niteliği taşıyan SadeceOn, ödeme konusunda da güvenliğinizi koruyor. Elinizdeki işi teslim ettikten sonra müşteri onayladığında paranızı alabileceğiniz uygulamada, ilgilendiğiniz konularda talep edilen hizmetlerden de anında haberdar olabiliyorsunuz. Eğer siz de yeteneklerinizi paraya çevirmek istiyorsanız ya da profesyonel bir hizmet almak istiyorsanız SadeceOn uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

SadeceOn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
23.9 MB DOSYA BOYUTU

SadeceOn uygulaması üzerinden ihtiyaçlarınızı karşılayacak freelancer'ları bulabileceğiniz gibi müşteriler de bulabilirsiniz.

SadeceOn uygulaması ile iOS işletim sistemli cihazlarınızdan freelancer’lara ulaşabilir, iş yaptırmak isteyen müşteriler bulabilirsiniz.

Çeşitli alanlarda ihtiyaç duyabileceğiniz konularda hizmet veren freelancer’lara ulaşabileceğiniz SadeceOn uygulamasında, bütçenize en uygun olan yetenekli freelancer’lar ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Grafik-tasarım, müzik-ses, yazılım, video ve animasyon, online pazarlama, reklamcılık ve daha birçok kategoride sunulan yüzlerce ilanı inceleyebileceğiniz uygulamada, ilan sahipleriyle kolayca iletişim kurabilirsiniz.

Yukarıda saydığımız alanlarda profesyonel olarak çalışıyorsanız, potansiyel müşterilerinize ulaşmak için de kullanabileceğiniz SadeceOn uygulamasında işi detaylarıyla belirten kullanıcılara fiyat teklifi de gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz fiyat teklifini diğer tekliflerle karşılaştıran müşteriler, en uygun fiyat teklifiyle birlikte daha önce yaptığınız iş örneklerini inceleyerek sizlere ulaşabiliyorlar. Herhangi bir kuruma bağlı kalmadan kendi işinizi yapabileceğiniz ve bunu dilediğiniz yerden yapabilme rahatlığı sunan SadeceOn uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Greyder

    Ayakkabı, çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri Greyder uygulamasından kolayca satın alabilirsiniz.
  • Tutyakala

    Tutyakala uygulaması ile mobil cihazlarınızdan hediyelik ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • istegelsin

    istegelsin uygulamasıyla oturduğunuz yerden market alışverişlerinizi yapabiliyorsunuz.
  • Makro Market Sepeti

    Makro Market Sepeti ile marketlerde vakit kaybetmeden mobil cihazlarınız üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
  • Arzum Online Alışveriş

    Eviniz için ihtiyaç duyduğunuz elektrikli ev aletlerini Arzum Online Alışveriş uygulamasından satın alabilirsiniz.
  • Hediye Sepeti

    Hediye Sepeti uygulamasında, sevdiklerinizi özel günlerde mutlu edecek hediyeler satın alabilirsiniz.
  • Trendyol APK

    Trendyol, Türkiye'nin en çok indirilen alışveriş uygulaması. İndirim kodu, güvenilir satıcılar, express hizmeti Trendyol mobil uygulamasında.
  • YunusOnline

    YunusOnline uygulaması market alışverişlerinizi Android cihazlarınızdan yapabilmenizi sağlıyor.