Sago Mini Ocean Swimmer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Fins ile okyanusu keşfedin.

Sago Mini Ocean Swimmer, 5 yaş ve altı çocuklar için uygun, telefon ve tablette oynanabilen balık yüzdürme oyunu. Sevimli balık Fins ile milyonlarca türün yaşam sürdüğü etkileyici su altı dünyasını keşfe çıktığımız oyunda ilerledikçe yeni animasyonlar açılıyor ve Fins’in eğlenceli yüzüyle tanışıyoruz.

Fins adlı yeşil sevimli bir balıkla okyanusta gezintiye çıktığımız oyunda 30’dan fazla eğlenceli animasyon keşfedilmeyi bekliyor. Fins ve arkadaşları oldukça eğlenceli. Okyanusu keşfederken size eşlik eden arkadaşlarınızla şarkılar söylüyor, dans ediyor, kahkahalar atıyorsunuz. Okyanusta dilediğinizce yüzebilirsiniz ancak sarı işaretlere doğru yüzerseniz eğlenceli animasyonları açarsınız.

Çocukların sevdiği, ebeveynlerin de güvendiği uygulama ve oyunlar geliştiren Sago Mini’nin su altı oyunu, Android platformunda ücretsiz. Geliştiricinin diğer oyunları gibi uygulama içi satın alım yok, üçüncü taraf reklam yok, tamamen güvenli içerik sunuyor.

Erkan Calp

Sago Mini Ocean Swimmer

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
190 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli bir balıkla büyülü su altı dünyasını keşfedin.

Sago Mini Ocean Swimmer, okul öncesi çocuklar için özel olarak hazırlanmış balık yüzdürme oyunu. iPhone ve iPad cihazınızda oyun oynamaya meraklı çocuğunuz için gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Uygulama içi satın alım yok, üçüncü taraf reklam yok, tamamen güvenli içerik sunuyor.

Çocukların yaratıcılıklarını, merak duygularını, ilgi alanlarını temel alan eğlenceli uygulama ve oyunlar geliştiren Sago Mini’nin su altı oyunu Ocean Swimmer’da Fins adında bir balıkla okyanusu keşfe çıkıyorsunuz. Yüzdürdükçe sizi daha da seven sevimli balıkla büyülü okyanusun dibinde gömülü hazineleri arıyor, su altındaki dondurma tezgahının keyfini çıkarıyor, sırlarla dolu canlılarla tanışıyor, arkadaşlarınızla şarkı söylüyor; dans ediyorsunuz. Fins’i sarı işaretli yerlere doğru yüzdürürseniz güldüren animasyonları açıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sago Mini World

    Sago Mini World uygulamasında, çocuklarınızı eğlendiren ve gelişimine katkıda bulunan birçok içerik bulunuyor.
  • Sago Mini Bug Builder

    Şekiller sevimli böceklere dönüşüyor.
  • Sago Mini Farm

    Çiftlik bir sürü iş sizi bekliyor.
  • Sago Mini Toolbox

    2 - 4 yaş arası çocuklar için tamircilik oyunu
  • Sago Mini Holiday Trucks and Diggers

    Karın keyfini sürün.
  • Sago Mini Hat Maker

    Sago Mini Hat Maker (Şapka Yapımcısı), sevimli hayvanlar için şapkalar yaptığınız Android oyunu.
  • Cartoon Network Arcade

    Mini oyunlar ve çizgi filmlerle harika bir çocuk uygulaması
  • TRT Yapboz

    TRT Yapboz uygulamasında, çocuklarınızın hayal gücünü geliştirecek birbirinden güzel yapbozlara ulaşabilirsiniz.