Samurai Aces

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Macera dolu gökyüzü savaşlarına katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı karakter ve uçuş teçhizatından yararlanarak macera dolu savaşlara katılabileceğiniz ve zorlu görevler üstlenerek düşmanlarınızı etkisiz hale getireceğiniz Samurai Aces, 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve gün geçtikçe daha fazla oyuncu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı karakterler kullanarak gökyüzünde süzülmek ve karşınıza çıkan tüm objeleri vurarak etkisiz hale getirmektir. Farklı özelliklere sahip silahlardan yararlanarak düşmanlarınızı yok edebilir ve puan toplayarak yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde toplamda 6 farklı silah ve birbirinden zor yüzlerce seviye yer almaktadır. Görevlerinizi başarıyla tamamlayarak seviye atlayabilir ve daha fazla puan toplayarak yeni silahlar alabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan Samurai Aces, ücretsiz olarak erişebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Samurai Aces

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
172.1 MB DOSYA BOYUTU

Macera dolu gökyüzü savaşlarına katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve macera dolu bölümleri ile eşsiz bir deneyim kazanabileceğiniz Samurai Aces, gökyüzünden gelen düşman saldırılarına karşı kendinizi savunmak için mücadele edeceğiniz ve farklı silah ve savaş aletlerinden yararlanarak düşmanlarınızı etkisiz hale getirebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli hava araçları ve silahlar kullanarak gökyüzünde ilerlemek ve karşınıza çıkan objelere ateş ederek yolunuza devam etmektir. Hedefleri vurdukça puan toplayabilir ve yeni savaş teçhizatı alabilirsiniz. Maceraya doyacağınız ve sürükleyici bölümleri sayesinden sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zorlu onlarca bölüm ve düşmana karşı kullanabileceğiniz 6 farklı silah modeli yer almaktadır. Silahınızı seçerek parkurlarda ilerleyebilir ve hedefleri yok ederek seviye atlayabilirsiniz.

Hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz ve keyifle oynayacağınız Samurai Aces, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Samurai Legends

    Samurai Legends ile Android akıllı cihazınızda aksiyon dolu savaşlara katılabilirsiniz.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Ninja Samurai Assassin Hero IV Medieval Thief

    Mobil cihazımızda samuray olarak savaşacağız.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Minion Shooter

    Meyveleri vurmaya çalışacağız.
  • Minion Wire

    Zorlukları tamamlamaya çalışacağız.