Sanat Cepte

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Sanat Cepte uygulamasıyla ilginizi çekebilecek çeşitli sanat etkinliklerinin detaylarına ulaşabilirsiniz.

Sanat Cepte uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan güncel sanat etkinliklerini takip edebilirsiniz.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünün resmi uygulaması olarak yayınlanan Sanat Cepte, kurum tarafından gerçekleştirilen çeşitli sanat etkinliklerinden haberdar olmanızı sağlıyor. Sahne sanatları, tiyatro, sergi, konser gibi etkinliklerin duyurularına ulaşabileceğiniz uygulamada bilet satın alabilmeniz de mümkün.

Sanat etkinliklerine katılmaktan keyif alanların mutlaka kullanması gerektiğini düşündüğüm Sanat Cepte uygulamasında ilginizi çekebilecek birçok etkinliğe ulaşabiliyorsunuz. Takvim üzerinde katılacağınız etkinliği işaretleyebileceğiniz uygulamada, duyurulardan anında haberdar olmak için bildirimleri de etkinleştirebilirsiniz. Gerçekleştirilecek etkinliklere dair detaylı açıklamalar ve fotoğraflara da ulaşabileceğiniz Sanat Cepte uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Konser, tiyatro, sergi ve sahne sanatları gibi kategoriler
  • Online bilet satın alma
  • Etkinlik takviminizi oluşturma
  • Duyurular için bildirim gönderme özelliği
Volkan Yılmaz

Sanat Cepte

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
48.1 MB DOSYA BOYUTU

Sanat Cepte uygulamasıyla, birçok sanat etkinliğinden anında haberdar olabilir ve yerinizi ayırtabilirsiniz.

Sanat Cepte uygulaması, sanatsal etkinliklere ilgi duyanların iOS cihazlar üzerinden güncel etkinliklere ulaşabilmesini kolaylaştırıyor.

Konser, tiyatro, sergi ve sahne sanatları gibi alanlarda etkinliklere katılmaktan keyif alıyor olabilirsiniz. Ailenizle, arkadaşlarınızla ya da sevgilinizle hoş vakit geçirmek için bu tarz etkinlikleri araştırıyorsanız, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının resmi mobil uygulaması olan Sanat Cepte uygulamasını sizlere tavsiye ediyoruz. Gerçekleşmesi planlanan birçok etkinliği sizlerle paylaşan uygulamada, etkinliğe dair detayları ve fotoğrafları da inceleyebilirsiniz.

Katılmak istediğiniz etkinlikler için sıra beklemeden kolayca bilet alma imkanı da sunan Sanat Cepte uygulamasında, kaçırmak istemeyeceğiniz etkinliklerden bildirim şeklinde haberdar olabiliyorsunuz. Uygulama üzerinde yer alan takvim sayesinde kendi etkinlik takviminizi de oluşturma imkanı sunan Sanat Cepte uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilir, keyifli etkinliklerden herkesten önce haberdar olarak yerinizi ayırtabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İBB Kültür

    İBB Kültür uygulaması İstanbul'daki güncel kültür ve sanat etkinliklerini sizlere sunuyor.
  • IKSV Mobil

    IKSV Mobil uygulaması birçok kültür-sanat etkinliğinden anında haberdar olabilmenizi sağlıyor.
  • Tarlam Cepte

    Tarlam Cepte uygulaması, tarımsal faaliyetler için size yardımcı olacak özellikler sunuyor.
  • Last Time

    Last Time Android uygulaması, etkinlikleriniz için zaman çizelgesi tutar. Bu etkinlik akışı yöneticisi, ücretsizdir ve internetsiz kullanılabilir.
  • Bizİzmir

    Bizİzmir uygulamasında birçok etkinlikten, sosyal sorumluluk projelerinden ve yürütülen çalışmalardan haberdar olabiliyorsunuz.
  • Cepte Şok

    Cepte Şok uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden online market alışverişlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Vodafone Avantaj Cepte

    Vodafone AVANTAJ CEPTE android işletim sistemine sahip cihazlarınızda severek kullanacağınız bir alışveriş uygulamasıdır.
  • Turkcell Goller Cepte

    Turkcell Goller Cepte uygulaması ile maç sonuçları anında cebinizde.