Scrap Tank

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
279 TOPLAM İNDİRME

Scrap Tank, sahip olduğunuz güçlü tank ile rakiplerinize korku salarak onları yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir tank savaşı oyunudur.

Scrap Tank, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz en heyecanlı ve aksiyon dolu savaş oyunlarından bir tanesidir.

Yüksel teknolojiye sahip silahlar arasından en sevdiklerinizi alarak tankınıza takabilir ve bu sayede rakiplerinizi kolayca yok edebilirsiniz. Alev silahından lazerli silaha kadar bir çok farklı silah seçeneği mevcut.

Gök yüzünden akın akın size saldıran tüm düşman uçaklarını yok etmeniz gerekmektedir. Yok ettiğiniz düşmanlarınızın hurdalarını toplayarak para kazanabiliyorsunuz. Bu parayı ise tankınızı güçlendirmek için kullanmanız gerekiyor.

Son derece kolay kontollere sahip olan Scrab Tank oyununda ekranın sağ ve sol altlarında bulunan tuşları kullanarak rahatlıkla oynayabilirsiniz. Oyunun grafikleri de oldukça etkileyici ve kaliteli. Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunu heen Android cihazlarınıza indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Scrap Tank

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME

Scrap Tank, savaş oyunu severlerin iPhone ve iPad'leri üzerinde oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir tank savaşı oyunudur.

Scrap Tank, Android ve iOS kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabileceği aksiyon dolu savaş oyunlarından bir tanesidir. Kaliteli grafikleri ve kolay kontrol mekanizması ile ön plana çıkan savaş oyunundaki amacınız dalgalar halinde gelen düşman uçaklarını yok etmek.

Birbirinden farklı ve güçlü silah türlerinden en beğendiklerinizi seçerek tankınıza takabilirsiniz. Bunun dışında diğer güçlendirici parçaları alarak tankınızı daha da güçlendirebilirsiniz.

100 farklı dalga halinde özenle hazırlanan düşman uçaklarını teknolojik silahlar ile yok etmeye çalışacağını oyunu oynarken kendinizden geçerek zamanı unutabilirsiniz. ayrıca oyunu oynadıkça yeni tank parçaları alacaksınız ve tankınız gittikçe büyümeye ve güçlenmeye devam edecek. Bu nedenle oynadıkça daha fazla keyif alabilirsiniz.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz güzel oyunlarından bir tanesi olan Scrab Tank'ı kesinlikle denemenizi öneririm. Aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Craft Tank

    Craft Tank, tank ve savaş oyunları sevenlerin ilgisine çekebilecek heyecanlı ve aksiyon dolu bir android oyunu.
  • Micro Tanks Online

    İnternetsiz de oynanabilen tank savaş oyunu
  • War Machines

    Mobildeki en iyi çok oyunculu tank savaş oyunu
  • Super Mega Death Tank

    Tek kişi düşman üssüne giriyorsunuz.
  • Tank Battle Heroes: World of Shooting

    Tank savaş oyununda zorlu görevler sizi bekliyor.
  • Tank Battlegrounds

    Tanklı battle royale oyun
  • Tank Party!

    Takım halinde savaşın, düşman tanklarını bitirin.