Sea Monster City

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Korkunç yaratıklar ile deniz altı savaşları yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Okyanusun derinliklerinde farklı deniz canavarlarını yöneterek görevleri yerine getirebileceğiniz Sea Monster City, Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerin hizmetine sunulan olağanüstü bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, deniz altında bir dünya kurmak ve bu dünyada çeşitli yaratıklar yetiştirerek su altı savaşları yapmaktır. Görevler silsilesini takip ederek su altı canavarlarını kontrol etmeli ve farklı yaratıklarla savaşarak altın toplamalısınız. Denizin altına çeşitli tesisler inşa etmeli ve canavarlarınızı bu tesislerde eğitmelisiniz. Sıra dışı konusu ve etkileyici tasarımı ile yeni deneyimler kazanabileceğiniz kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yönetebileceğiniz köpek balıkları, timsahlar, kılıç balıkları ve daha birçok tehlikeli su canlısı bulunmaktadır. Bu yaratıkları savaşa hazır hale getirerek çeşitli canavarlara karşı mücadele etmeli ve ganimet toplamalısınız. Böylece seviye atlayabilir ve farklı canlıların kilidini açabilirsiniz.

Rol oyunları kategorisinde yer alan ve milyonlarca kişi tarafından keyifle oynanan Sea Monster City, sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Sea Monster City

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
80.6 MB DOSYA BOYUTU

Korkunç yaratıklar ile deniz altı savaşları yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve bir milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen Sea Monster City, deniz altında farklı yaratıklarla savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Etkileyici grafikler ve ses efektleri ile güçlendirilmiş bu oyunda yapmanız gereken, okyanusun altına gizemli bir bölge inşa etmek ve burada çeşitli su canlıları yetiştirerek savaşlara katılmaktır. Köpek balığı, kılıç balığı, timsah ve daha onlarca farklı deniz hayvanını kontrol ederek ölümcül savaşlar yapabilirsiniz. Canavarlara saldırarak onları parçalayabilir ve ganimet toplayabilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve farklı yaratıkların kilidini açabilirsiniz.

Size verilen görevleri yerine getirerek deniz hayvanlarını eğitmeli ve savaş zamanı geldiğinde düşmanlarınıza karşı ölümcül hamleler yapmalısınız. Deniz altına inşa edeceğiniz çeşitli tesisler sayesinde savaş karakterlerinizi daha rahat kontrol edebilirsiniz. Eşsiz su altı savaşları ile aksiyon ve macera dolu anlar sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Sea Monster City, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • I Monster: Dark Dungeon Roguelike

    Karakterimiz ile birbirinden farklı maceralara çıkacağız.
  • Tap the Monster

    Birbirinden farklı onlarca canavar ile mücadele edeceğiniz keyif verici bir oyundur.
  • Flirt City

    Televizyon yıldızı olmaya çalışacağız.
  • Robocar Poli: Rescue Town & City Games with Amber

    Görevleri başarmaya çalışacağız.
  • Monster Versus

    Rol savaşlarına dahil olacağız.
  • High Sea Saga

    Uzun bir deniz yolculuğuna çıkarak korsanlarla savaşacağınız macera dolu bir oyundur.
  • Marmok’s Team Monster Crush RPG

    Farklı savaşçılardan güçlü bir ordu kurabileceğiniz ve çeşitli yaratıklarla savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.