Sea of Lies: Nemesis

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Sır dolu cinayetleri araştırabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Esrarengiz ölümlerin gerçekleştiği bir kasabada çeşitli ipuçlarından yola çıkarak katilin izini sürebileceğiniz ve macera dolu anlar yaşayabileceğiniz Sea of Lies: Nemesis, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere sunulan sıra dışı bir oyundur.

Ürkütücü mekanları ve etkileyici grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, üst üste gelişen gizemli cinayetlerin sır perdesini aralamak ve katilin kim olduğunu bulmaktır. Cesetleri ve cinayetin işlendiği mekanları inceleyerek ipuçları yakalayabilir ve doğru iz üstünde ilerleyebilirsiniz. İçinizdeki dedektifi açığa çıkartabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı cinayet ve birçok şüpheli karakter yer almaktadır. Ürpertici olayların yaşandığı bir kasabaya giderek cinayetleri incelemeli ve arkasında kimin parmağı olduğunu bulmalısınız. Gizli nesnelere ulaşarak ve bulmacalar çözerek ipucu toplayabilirsiniz. Bu sayede katilin izini sürebilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında klasik kategoride yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Sea of Lies: Nemesis, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Sea of Lies: Nemesis

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Sır dolu cinayetleri araştırabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında bulunan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Sea of Lies: Nemesis, içinizdeki dedektifi keşfedebileceğiniz ve esrarengiz cinayetleri araştırarak katilin kim olduğunu bulabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve ürpertici müzikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, gizemli cinayetleri araştırarak seri katilin peşine düşmek ve ipuçları toplayarak doğru izler sürmektir. Ürkütücü mekanlarda dolaşarak gizli nesnelere ulaşabilir ve çeşitli ipuçları yakalayabilirsiniz. Bu sayede katilin izini bulabilir ve kim olduğunu çözebilirsiniz. Dedektiflik ruhunuzu yansıtarak cinayetlerdeki sırrı çözebileceğiniz ve macera dolu anlar yaşayabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca farklı mekan ve sayısız ipucu yer almaktadır. Kayıp objeleri bularak ve bulmacalar çözerek ipucu toplayabilirsiniz. Böylece katili yakalayabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz. Seviye atladıkça yeni bölümlere geçebilir ve farklı cinayetlerle karşılaşabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla oynayabileceğiniz Sea of Lies: Nemesis, geniş oyuncu kitlesine hitap eden eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sea of Lies: Leviathan Reef

    Sea of Lies: Leviathan Reef mobil oyunu Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen korsan motiflerini içeren bir aksiyon oyunudur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Myths of the World: Of Fiends and Fairies

    Perilerin bulunduğu mekanlara yolculuk yaparak gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Sea Monster City

    Korkunç yaratıklar ile deniz altı savaşları yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Hidden Object - Dark Realm: Lord of the Winds

    Gizli nesneleri bulmak içi çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • High Sea Saga

    Uzun bir deniz yolculuğuna çıkarak korsanlarla savaşacağınız macera dolu bir oyundur.
  • Mystery of the Ancients: The Sealed and Forgotten

    Esrarengiz olayları çözerek sır dolu cinayetleri açığa çıkartabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Myths of the World: Stolen Spring

    Esrarengiz olayları çözerek farklı manzaralar keşfedebileceğiniz macera dolu bir oyundur.