Seaport

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.

Mobil oyun diyarının simülasyon bölümünde yer alan Seaport, gemiler aracılığı ile nakliye işi yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Güçlü bir gemi filosu ile deniz üzerindeki en büyük nakliye işini idare etmek, sandığınız kadar kolay olmayabilir. 

Kendi limanınızı inşa edebileceğiniz ve deniz üzerinden yük taşımacılığı yapabileceğiniz bu oyunda, devasa bir gemi koleksiyonu oluşturabilirsiniz. Basit teknelerden savaş gemilerine varana kadar birçok gemiye sahip olabilir ve tarihi gemileri satın alabilirsiniz. Küçücük bir balıkçı köyünü istikrarlı bir şekilde büyüterek, dünyanın en zengin liman şehri haline getirebilirsiniz.

Keşif çağından modern çağa kadar uzanan tarihi bir yolculuk sizleri bekliyor. Bilinmeyen yerleri keşfederek ticaret ağınızı genişletmenin yanı sıra, limanınızı geliştirmek için yeni binalar inşa edebilir ve malzemeler üretebilirsiniz. Ayrıca ünlü kaşifler ve denizcilerle sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Vikingler, korsanlar ve Romalıların yer aldığı konulu etkinlikler ile gücünüzü göstermenin zamanı geldi.

Gemi ile yük taşımacılığı yaparak ticarete atılabileceğiniz Seaport, Android ve İOS sürüme sahip tüm cihazlarda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Seaport

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.

Android ve İOS cihazlarda rahatlıkla oynayabileceğiniz Seaport, deniz üstünde nakliye işi yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekmektedir. İyi bir gemi filosuyla büyük bir nakliye işinin altından kalkmak için hünerlerinize ihtiyacınız olacak. 

Romalılar, Vikingler, korsanlar ve benzeri birçok topluluğun bulunduğu çeşitli etkinliklere ulaşabilirsiniz. Yeni bölgeler keşfedebilir ve yeni işlere yelken açabilirsiniz. Dünyaca bilindik denizciler ve kaşifler ile bir araya gelebileceğiniz bu oyunda, tarihi bir serüven sizleri bekliyor. 

Basit bir balıkçı köyü ile başlayacağınız bu oyunda, ilerleyen seviyelerde dünyanın en bilindik liman kentinden birine sahip olabilirsiniz. Tarihi gemileri satın alabilir ve zengin bir gemi koleksiyonu oluşturabilirsiniz. Sahip olduğunuz gemileri yükseltebilmek için altına ihtiyacınız olacaktır. Gemi yükseltmede kullanacağınız bu altınları, çeşitli nakliye işleri yaparak kazanabilirsiniz. Binalar yaparak çevrenizi genişletebilir ve sürekli olarak büyüyen bir kent konumuna ulaşabilirsiniz.

Kendi limanınızı kurarak, deniz üzerindeki önemli nakliye işlerini kusursuz bir şekilde gerçekleştirmeyi amaç edinen Seaport, mobil platformda yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanmaktadır. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.
  • AdVenture Communist

    Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.