Seascapes: Trito's Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli eşleştirme bölümlerinin yer aldığı keyif verici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan ve yüz binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan Seascapes: Trito's Adventure, eğlenceli eşleştirmeler yaparak deniz altı dünyasını keşfedebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici animasyonları ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı şekillerden ve renklerden oluşan blok yığınlarını uygun bir şekilde bir araya getirmek ve deniz altı yolculuğu yapmaktır. En az 3 aynı şekle ve renge sahip bloğu birleştirerek blokları eritebilir ve puan toplayarak deniz altında farklı bölgeler keşfedebilirsiniz. Bu sayede ilginç deniz canlılarıyla karşılaşabilir ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sıra dışı tasarımı ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Eşleştirme blokları salyangoz, denizyıldızı, yosun gibi şekillerden oluşmaktadır. Eşleştirmeleri başarılı bir şekilde tamamlayarak yengeç, denizatı, fener balığı ve daha onlarca farklı deniz canlısına sahip olabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile oyunculara farklı platformlarda hizmet veren Seascapes: Trito's Adventure, eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Seascapes: Trito's Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
462.4 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli eşleştirme bölümlerinin yer aldığı keyif verici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde çalışan ve binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen Seascapes: Trito's Adventure, farklı şekillerden oluşan blokları eşleştirerek deniz altında yeni yerler keşfedebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Çarpıcı animasyonları ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı renge ve şekle sahip olan blokları uygun şekillerde birleştirmek ve deniz altı yolculuğuna çıkmaktır. Salyangoz, yosun ve denizyıldızı gibi şekillerden oluşan blokları eşleştirerek çeşitli ödüller kazanabilir ve farklı deniz canlılarının kilidini açabilirsiniz. Aynı şekle ve renge sahip 3 bloğu bir araya getirerek eşleştirmeleri başarılı bir şekilde tamamlayabilir ve seviye atlayarak deniz altından yeni yerler keşfedebilirsiniz.

Oyun içerisinde yengeç, fener balığı, denizatı ve daha onlarca farklı deniz hayvanı yer almaktadır. Eşleştirmelerden kazandığınız puanları kullanarak bu canlılara sahip olabilir ve kendi deniz altı dünyanızı oluşturabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında bulmaca kategorisinde yer alan Seascapes: Trito's Adventure, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken keyif verici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crafty Candy – Match 3 Adventure

    Seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.
  • Jones Adventure Mahjong

    Gizli hazineleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Wild Things: Animal Adventure

    Mobil cihazınızda keyifli bir bulmaya oyunu sizleri bekliyor.
  • Adventure Escape: Time Library

    Zaman kütüphanesinin sırlarını ortaya çıkaracağız.
  • Season Match Puzzle Adventure

    Büyüleyici mekanlarda dolaşarak keyif verici eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Rakoo's Adventure

    Birbirinden farklı bölümleri tamamlamaya çalışacağız.
  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Fishing Adventure

    Okyanusa açılarak farklı balık türleri avlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.