Season Match Puzzle Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Büyüleyici mekanlarda dolaşarak keyif verici eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında bulmaca kategorisinde yer alan ve bir milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Season Match Puzzle Adventure, eşleştirmeler yaparak büyüleyici yerler keşfedebileceğiniz ve farklı karakterlerle karşılaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, farklı şekle ve renge sahip blokları uygun şekillerde birleştirmek ve puan toplamaktır. Aynı şekle sahip en az 3 bloğu yan yana veya alt alta getirerek eşleştirmeleri tamamlamalı ve farklı mekanlar keşfetmelisiniz. Eşleştirmelerden toplayacağınız puanları kullanarak kurumuş çeşmeleri yeniden faaliyete geçirebilir ve olağanüstü çiçek bahçeleri oluşturabilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni bölümlere ulaşabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve sıra dışı tasarımı ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı karakter ve büyüleyici birçok mekan yer almaktadır. Ayrıca yüzlerce eşleştirme bölümü ve çeşitli ödüller bulunmaktadır. Blokları eşleştirerek ödüllere sahip olabilir sonraki bölümlere geçebilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyunculara sunulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Season Match Puzzle Adventure, kaliteli bir eşleştirme oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Season Match Puzzle Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
217 MB DOSYA BOYUTU

Büyüleyici mekanlarda dolaşarak keyif verici eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Season Match Puzzle Adventure, keyif verici eşleştirme bölümlerinin yer aldığı eşsiz bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, onlarca farklı blok arasından aynı olanları bir araya getirerek eşleştirmeleri tamamlamak ve puan biriktirmektir. Aynı şekle ve renge sahip en az 3 bloğu yan yana veya alt alta getirerek blokları yok edebilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Çevrimdışı özelliği sayesinde internete ihtiyaç duymadan dilediğiniz yerden oynayabilirsiniz. Eğlenceli eşleştirme bölümleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde yüzlerce farklı eşleştirme bloğu ve birçok karakter yer almaktadır. Eşleştirmeleri tamamlayarak büyüleyici mekanlarda dolaşabilir ve seviye atlayarak sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan Season Match Puzzle Adventure, ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crafty Candy – Match 3 Adventure

    Seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.
  • Puzzle Island: Match 3 Game

    Adamızı geliştirmeye çalışacağız.
  • Gem Blast: Magic Match Puzzle

    Aynı nesneleri yok edeceğiz.
  • GON: Match 3 Puzzle

    Renkli blokları eşleştirerek eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Wonder Chef: Match-3

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Royal Garden Tales-Match 3 Castle Decoration

    Eşsiz tasarımlar yapabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Undersea Match & Build

    Denizin altında ihtişamlı bir şehir kurmaya çalışacağız.
  • Tropic Trouble Match 3 Builder

    Gizli hazineleri arayacağız.