Seçim Oyunu - Otobüs Yarışı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11,048 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil yarış

Seçim Oyunu, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Seçimleri tema olarak kullanan oyunda amacınız partinize insanlar çekmek ve oy oranlarınızı yükseltmek.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil yarış oyunu olarka karşımıza çıkan Seçim Yarışı, kendi partinizi kurup seçmenlere hitap ettiğiniz bir oyundur. Oyunda tek yapmanız gereken miting bölgesine kısa sürede ulaşmak ve diğer partilerin otobüslerini sollamak. 3 boyutlu bir atmosferde geçen oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Akıcı bir oynanışa sahip olan oyunda dilediğiniz partiyi kontrol edebiliyorsunuz. Türkiye haritasındaki illlerin tümünde mitingler yapabileceğiniz oyunda zorluk seviyesi de illere göre değişkenlik gösteriyor. Eğer keyifli bir yarış oyunu arayışınız varsa Seçim Yarışı sizleri bekliyor.

Seçim Yarışı oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Seçim Oyunu - Otobüs Yarışı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,058 TOPLAM İNDİRME
128 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil yarış oyunu

Seçim Oyunu, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil yarış oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Seçimlere oy toplamak için mücadele ettiğiniz oyunda mitingler yapıyor ve diğer partileri sollamaya çalışıyorsunuz.

Yaklaşan seçimleri tema alarak geliştirilen bir mobil yarış oyunu olan Seçim Oyunu, Türkiye'nin farklı illerinde mitingler düzenleyerek seçmenler kazandığınız bir oyundur. Taraftarı olduğunuz partinin oy kazanması için mücadele ettiğiniz oyunda seçim otobüsünü kontrol ediyor ve diğer partilerin otobüslerini sollayarak oy oranınızı arttıyorsunuz. Miting sırasında da halka vaadler sunarak oy topladığınız oyunda başarılı olabilmek için yüzde 50 oy oranına sahip olmanız gerekiyor. Türkiye haritasındaki tüm illerde miting yapmanız gereken oyunda son derece keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Eğer keyifli bir yarış oyunu arayışınız varsa Seçim Yarışı sizleri bekliyor.

Seçim Yarışı oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Best Rally

    Düşük boyutlu, eğlenceli arcade yarış oyunu
  • Crazy for Speed 2

    100MB altı ücretsiz mobil araba yarışı oyunu
  • #DRIVE

    70'lerin aksiyon filmlerinden esinlenen mobil araba yarışı
  • Redline: Drift

    Popüler drift yarışı oyunu
  • Drag Battle racing

    Android'de en çok indirilen drag yarış oyunu
  • Nitro Nation Experiment

    Nitro Nation Experiment: Mobildeki en iyi drag - drift yarış oyunu
  • Sport Racing

    Türk yapımı mobil araba yarışı grafikleriyle etkiliyor.
  • PAKO Forever

    Polisleri atlatmaya çalışıyoruz.