Sentence

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz cinayetleri inceleyerek dedektiflik yapacağınız sürükleyici bir oyundur.

Esrarengiz olayları araştırarak sır perdelerini aralayabileceğiniz ve şüphelilerin izini sürerek katili bulmak için mücadele edeceğiniz Sentence, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir oyundur.

Sürükleyici hikayeleri ve gerilim sahneleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, diyaloglardan yola çıkarak şüphelilerin peşine düşmek ve gizemli olayları çözerek gün yüzüne çıkartmaktır. Küçük bir kasabada genç kızlar tek tek ortadan kaybolmakta ve korku dolu anlar yaşanmaktadır. Kaçırılan kızların cesetleri bulunmakta ve katil tüm hızıyla cinayetlerine devam etmektedir. Size düşen görev ise katili tespit ederek adalete teslim etmek ve kasabayı bu korkunç olaydan kurtarmaktır. Diyaloglara uygun cevaplar vererek şüphe uyandırıcı her konuyu inceleyin ve ipuçları toplayarak yolunuza devam edin. Karakterleri iyi analiz etmeli ve geçmişlerini araştırarak bilgi edinmelisiniz.

Simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Sentence ile sizde içinizdeki dedektifi açığa çıkartabilir ve esrarengiz olayları araştırarak gerilim dolu anlar yaşayabilirsiniz.

 

Doğukan Çağlakpınar

Sentence

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
198.3 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz cinayetleri inceleyerek dedektiflik yapacağınız sürükleyici bir oyundur.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan Sentence, gizem dolu olayları araştırarak içinizdeki dedektifi keşfedeceğiniz ve esrarengiz cinayetleri inceleyerek katili yakalamak için mücadele edeceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Korku ve gerilim dolu sahneleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, diyalog halinde ilerleyen bir sürece dahil olarak şüpheli karakterlerin hakkında detaylı bilgi toplamak ve ipucu toplayarak katilin kim olduğunu bulmaktır. Kasabada esrarengiz olaylar yaşanmakta ve genç kızlar birer birer ortadan kaybolmaktadır. Cesetlerine ulaşılan kızları kimin öldürdüğü bilinmemekte ve kasabada korku dolu anlar yaşanmaktadır. Olaya el atarak dedektiflik yapmalı ve şüphelilerin izini sürerek kasabayı bu kabustan uyandırmalısınız. Topladığınız ipuçlarından yola çıkarak katilin kim olduğunu bulabilir ve hikayeyi tamamlayabilirsiniz.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve ücretsiz olarak sunulan Sentence, esrarengiz cinayetleri araştırarak sır perdesini aralayabileceğiniz ve dedektiflik yaparak katillerin izini süreceğiniz bağımlılık yapıcı bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Haunted Hotel: Death Sentence

    Ürpertici bir otelde gizemli olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • AdVenture Communist

    Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.