Seslenen Kitap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
7.3 MB DOSYA BOYUTU

Beğendiğiniz kitapları satın alarak, uygulamanın kitabı seslendirerek okumasını sağlayabilirsiniz.

Bir sosyal sorumluluk projesi olarak nitelendirebileceğimiz Seslenen Kitap, görme engellilerin de kitap okuyabilmeleri için geniş bir arşiv sunuyor.

Yazarların en güncel kitaplarını, klasik edebiyatın en önemli eserlerini Android cihazlarınızdan sesli olarak dinlemenize imkan veren uygulama, okuma alışkanlığı olmayanlar için de faydalı görünüyor. Uygulama içerisinden ya da seslenenkitap.com adresinden satın alacağınız kitapları cihazlarınıza indirerek okumaya başlayabilirsiniz. İndirdiğiniz kitapları daha sonra internet bağlantınız olmasa bile kullanabilirsiniz. Kitapları istediğiniz yerde durdurabileceğiniz gibi, kaldığınız yerden ya da istediğiniz yerden başlatabilirsiniz. Ayraçlar vasıtasıyla da istediğiniz bölümleri işaretlemeniz de mümkün. Bir başka güzel özellik ise uyku zamanlayıcısı adlı işlev diyebilirim. Seslendirmenin, ayarladığınız süre sonunda otomatik olarak durdurulmasını bu işlev sayesinde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Seslenen Kitap uygulaması ücretsiz olarak sunulan bir uygulama ancak, okumak istediğiniz kitapları satın almanız gerekiyor. Kitapçılardan alacağınız kitaplara ücret ödediğimiz gibi uygulamada da aynı şekilde yapmamızda sakınca görmüyorum, ayrıca verilen emeklerin karşılığı da olmalı diye düşünüyorum.

Volkan Yılmaz

Seslenen Kitap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
10.3 MB DOSYA BOYUTU

Kitap okuma alışkanlığınız yoksa, sevdiğiniz kitapların sesli versiyonlarını satın alarak dinleyebilirsiniz.

Okuma alışkanlığı olmayanlar ya da görme engellilerin faydanabilmesi amacıyla geliştirilen Seslenen Kitap uygulamasıyla, kitapları iOS işletim sistemli cihazlarınızda sesli olarak dinleyebilirsiniz.

Güncel yazarların en yeni kitapları, klasik edebiyatın en önemli eserlerini sesli olarak dinlemenize olanak sağlayan Seslenen Kitap uygulaması, özellikle görme engelli olup kitap okumayı sevenler için oldukça faydalı görünüyor. Uygulama içinden ya da seslenenkitap.com adresinden satın alacağınız kitapları telefonunuza indirdikten sonra, internet bağlantınız olmasa bile dinlemeniz mümkün hale getirilmiş. Kitap seslendirmelerini başlattıktan sonra istediğiniz yerde durdurabilir ve kaldığınız yerden devam edebildiğiniz gibi istediğiniz yerden de başlayabiliyorsunuz. Ayraç özelliği sayesinde de kaldığınız bölümleri işaretleyerek daha sonra kolayca hatırlayabiliyorsunuz.

Uyku zamanlayıcısı adlı özellik de, ayarladığınız süre sonunda kitabın otomatik olarak durdurulmasını sağlıyor. Seslenen Kitap, ücretsiz olarak sunulan bir uygulama ancak kitaplar için ücret ödemeniz gerekiyor. Siz de kitapları sesli olarak dinlemek isterseniz Seslenen Kitap uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kitap Bul

    Kitap Bul uygulamasında popüler sitelerdeki kitap fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz.
  • TTNET Kitap

    TTNET Kitap android uygulaması sayesinde, kullanıcılar satın aldıkları kitapları istedikleri zaman mekan farketmeksizin okuyabilecekler.
  • BKM Kitap

    BKM Kitap uygulamasıyla ilginizi çeken kitapları anında sipariş edebilirsiniz.
  • Sesli Kütüphane

    Sesli Kütüphane ile görme engelli bireylerin de kitaplara erişebilmesi mümkün hale geliyor.
  • Dijital Safahat

    Mehmet Akif Ersoy'un 7 şiir kitabındaki şiirleri bir araya getiren Safahat eserini, Dijital Safahat uygulaması üzerinden okuyabilirsiniz.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.
  • Goodreads

    Goodreads, oldukça geniş bir kitap arşivine sahip kullanışlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • İdefix

    Online kitap alışverişlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.