Shadowscrapers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Shadowscrapers, Monument Valley benzeri oynanış sunan Android bulmaca oyunu.

Shadowscrapers, bulmacaları farklı bakış açısıyla çözmenizi isteyen etkili oyunlardan Monument Valley benzeri oynanış sunan sürükleyici bir Android oyunu. Tabii ki kafa yoran bölümler içeren bulmaca oyunlarını seviyorsanız kendinizi kaptıracağınız bir yapım. Aksi halde daha oyunun başından sıkılıp telefonunuzdan kaldırabilirsiniz.

Oyun bir hikaye üzerine kurulmuş ancak hikayesini saçma bulduğumdan doğrudan oynanış tarafından bahsetmek istiyorum. Oyunda tek gözlü robota benzeyen bir karakteri kontrol ediyorsunuz. Türlü engeller dolu bir üç boyutlu bir platformun üzerindesiniz. Platformun belli noktalarına yerleştirilmiş kutucukları harekete geçirerek kendinize yol açmanız gerekiyor. Kutucukları kaydıracağınızda fark edeceğiniz detay; gölgeler çok önemli. Hatta oyunun can alıcı noktası diyebilirim. Onları doğru konumlandıramadığınız sürece bölümü bitirmek bir yana birkaç metre öteye gitmek mümkün olmuyor.

Erkan Calp

Shadowscrapers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
2 GB DOSYA BOYUTU

Shadowscrapers, Monument Valley benzeri oynanış stiline sahip bulmaca oyunu.

Shadowscrapers, Monument Valley benzeri olayı farklı açıdan görmenizi isteyen bulmaca oyunlarını seviyorsanız oynarken keyif alacağınızı düşündüğüm izometrik bulmaca oyunu.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasının yanında boyutuyla şaşırtan (2GB böylesine bir oyun için yüksek gibi) bulmaca oyununda bana göre üç boyutlu platform oyunun geliştiricisine göre mistik gökdelenlerde yolunuzu bulmak için uğraş veriyorsunuz. Bölümü geçmek bir yana ilerlemek için gerçekten kafa patlatmanız gerekiyor.

Hareket ettirdiğinizde gölgeleri düşen kutular oyunun kilit noktası. Gölgelerin konumunu yolunuzu oluşturacak şekilde ayarlamanız gerekiyor. Milimetrik kaydırmaların önem kazandığını belirtmem gerek. Bölümü bitirmek için kısıtlı bir süre verilmediğinden, özgürce hareket etmenize izin verildiğinden dilediğinizce düşünüp geri alma lüksüne sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu