Shadowverse CCG

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce farklı savaş kahramanından dilediğinizi seçerek rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz eşsiz bir kağıt oyunudur.

Yüzlerce farklı kahramanın yer aldığı savaş kartlarından yararlanarak birebir savalara katılabileceğiniz ve rakiplerinizi yenerek çeşitli ödüller kazanabileceğiniz Shadowverse CCG, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan benzersiz bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve heyecan verici müzikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, rakibinizin hamlesine uygun bir kartla arenaya çıkmak ve mücadeleyi kazanarak yeni kartların kilidini açmaktır. Farklı özel güçlere ve savaş aletlerine sahip birçok karakterin bulunduğu savaş kartları ile rakiplerinizle birebir mücadele etmelisiniz. Online mod sayesinde dünyanın farklı bölgelerinden zorlu oyuncularla karşılaşabilir ve kozlarınızı paylaşabilirsiniz. Rakiplerinizi yenerek dünya sıralamasında adınızı zirveye taşıyabilir ve birçok ödül kazanabilirsiniz.

Oyunda 1000’den fazla kart ve her kartta farklı bir savaşçı kahraman yer almaktadır. Her kahramanın kendine has özellikleri ve silahları bulunmaktadır. Savaş arenasına çıkarken karşıdaki karakteri iyi analiz etmeli ve en uygun karakteri öne sürmelisiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Shadowverse CCG, kağıt oyunları arasında yer alan ücretsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Shadowverse CCG

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
2 GB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce farklı savaş kahramanından dilediğinizi seçerek rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz eşsiz bir kağıt oyunudur.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyunculara ücretsiz olarak sunulan Shadowverse CCG, farklı özelliklere sahip onlarca karakter ile nefes kesen birebir savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, savaş arenasına çıkarak rakibinizle birebir mücadele etmek ve ganimet toplamaktır. Karşı tarafın kart hamlesini iyi analiz etmeli ve en uygun kartla karşılık vermelisiniz. Her karakterin farklı yetenekleri ve özel güçleri bulunmaktadır. Bu nedenle karşınızdaki karaktere göre hareket etmeli ve onunla mücadele edebilecek en iyi kahramanınızı öne sürmelisiniz. Online mod sayesinde dünyanın her yerinden güçlü rakiplerle karşılaşabilirsiniz. Rakiplerinizi yenerek ödüller kazanabilir ve sıralamada adınızı zirveye taşıyabilirsiniz.

Oyunda yüzlerce savaş kartı ve birçok arena yer almaktadır. Her kartta farklı bir savaş kahramanı ve bu kahramanında kendine has özellikleri bulunmaktadır. Dilediğiniz karakteri seçerek savaşa başlayabilir ve ganimet toplayarak yeni kartların kilidini açabilirsiniz.

Kağıt oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Shadowverse CCG, sıkılmadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyundur. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Crusade CCG

    Kart savaşlarına dahil olacağız.
  • Star Pirates Infinity

    Star Pirates Infinity CCG, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • Descarte

    5 kart ile rakiplerimizi yenmeye çalışacağız.
  • Escoba del 15

    Gerçek zamanlı kart oyunu oynayacağız.
  • Skip-Bo

    Gerçek zamanlı olarak kart desteleri oluşturmaya çalışacağız.
  • TriPeaks Solitaire Cards Queen

    Dev bir kart koleksiyonu oluşturarak türlü maceralara atılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Chinchón Blyts

    Gerçek zamanlı olarak kağıt oyunu oynayacağız.
  • Clone Evolution

    Kart oyunu oynayacağız.