Shapes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME

Türk yapımı bir eşleştirme oyunu olan Shapes, övgüyü hakkeden bir kaliteye sahip.

Bir Türk yazılım grubu olan Astronot Games'te yer alan Muharrem Şenyil ve Deniz İntepe tarafından hazırlanan sade ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olan Shapes, minimalist estetiği başarılı bir şekilde aktarıyor. Monokrom bir arayüz üstüne eklenmiş olan renkli menü butonları ve oyun içi sembollerin profesyonel bir grafik ekibinden hazırlanmış olduğu ziyadesiyle belli olurken oyun içi dinamikler de vakit öldürmek isteyen ve çerezlik oyun arayanları fazlasıyla tatmin etmeyi başarıyor.

Ücretsiz olarak indirilebilen Shapes, uygulama içi satın alma ve reklamlar sayesinde oyun puanları almanızı sağlıyor. Bu puanlarla size birçok power up seçeneği sunuyor. Göze hitap eden yumuşak tasarımlı farklı sembollerin birleşimiyle puan kazandığınız oyun Candy Crush Saga'yı oldukça andırıyor ama arayüzdeki sadelik ve gözü ısıran tonlar oyun içerisinde daha keyifli bir deneyime sahip olmanızı sağlıyor.

Türk yapımı olsa da farklı ülkelerde de başarı yakalamaya çalışan iddialı bir oyun olan Shapes, 6 farklı dil seçeneğiyle bu konuda ne kadar istekli olduğunu gösteriyor. Facebook'taki arkadaşlarınıza davetiye gönderebileceğiniz oyun, bu ortam içerisinde de rekabete tutuşmanızı sağlıyor.

Alper Çetiner

Shapes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Türk yapımı bir eşleştirme oyunu olan Shapes, övgüyü hakkeden bir kaliteye sahip.

Yerli bir yazılımcı ekibi olan ve Muharrem Şenyil ile Deniz İntepe tarafından kurulan Astronot Games, Shapes isimli sade eşleştirme oyunuyla güzel bir girişimde bulunmuş. Minimalist ve sanatsal görselliği oyuna iyi aktaran ikili monokrom bir arayüzde renkli butonlar ve daha da renkli oyun içi semboller kullanarak göze hitap etmeyi başarıyor. Vakit öldürmek isteyen ve çerezlik bir oyun arayan herkes için en ideal seçeneklerden biri olabilecek Shapes, estetiğiyle kullanıcısını tavlamayı başarabilecek amaca yönelik bir tasarıma sahip.

Shapes oynamak istiyorsanız bu oyunu ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz ancak uygulama içi satın alma seçenekleri olduğunu da hatırlatalım. Bu satın almalarla oyun içerisinde size sunulan farklı power up seçeneklerini almanız mümkün. Ne var ki, para ödemek istemeyenler için puan karşılığında reklam izleme gibi bir fonksiyon da mevcut. Facebook arkadaşlarınızı da davet edip onlarla puan yarışına girmeniz mümkün.

Türkiye'de çıkmış olsa da yurt dışına gözünü diken oyun, desteklediği 6 farklı dil ile bu konuda iddialı olduğunu gösteriyor. Genel anlamıyla bana Candy Crush Saga'yı andıran oyun içi mekaniklere sahip olan Shapes, oyunseverleri görsel kalitesiyle tavlayabilecek cinsten bir çalışma. Tamamen amaca yönelik profesyonel bir tasarımın olduğunu oyunu oynar oynamaz anlayacaksınız.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shapes 2

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Shapes

    Zorlu denge oyunu
  • Shapes Toddler Preschool

    Shapes Toddler Preschool, çocuklara eğlenceli ve eğitici bir oyun deneyimi sunuyor.
  • Shapes & Colors Music Show

    Android cihazlara bebekler için geliştirilmiş şekil ve renk öğrenme uygulamasıdır.
  • Collider Shapes

    Tüm engellere rağmen beyaz topu bitiş çizgisine ulaştır.
  • Idle Shapes

    Farklı şekiller üreterek para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Alpi - Shapes & Colors

    Okul öncesi çocuklar renk ve şekilleri eğlenerek öğreniyor.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.