Shattered

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Shattered, renkli küreleri setlere çarptırmadan olabildiğince ilerletmeniz gereken bir Android oyunu.

Shattered, puan odaklı zorlu beceri oyunları arasında. Türk yapımı olmasıyla Android platformunda öne çıkan oyunda renkli kürleri kırmızı setlere değdirmeden ilerletmeye çalışıyoruz. Basit gibi görünen ancak sinir sistemini hareketlendiren oyun ücretsiz ve cihazda fazla yer kaplamıyor.

Sadece yan profilden görmemize izin veren oyun zorluğunu ilk dakikalarda gösteriyor. Platformun boşluklarına girmiş kırmızı setler bizi paramparça ettiğinden onlara ucundan dahi dokunmadan gitmemiz gerekiyor. Küreyi hareket ettirmek için parmağımızı o yönde kaydırmamız yeterli ancak kaydırma hızımız büyük önem taşıyor. Setlere dikkat ederek hızımızı ayarlamamız gerekiyor. Setler arasında geçiş yaparken gereğinden fazla bekleme lüksü verilmemesi de oyunu zorlaştıran diğer bir etmen.

Erkan Calp

Shattered

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Shattered, beyaz küreyi hareketli setlerden geçirmeye çalıştığınız bir beceri oyunu.

Shattered, kırılmaya son derece müsait beyaz renkli bir küreyle tuzakarla dolu platformda ilerletmeye çalıştığımız son derece sinir bozucu bir o kadar eğlenceli bir iOS oyunu.

Yan kamera açısından oynanan beceri oyununda küreyi platformdan aniden çıkan kırmızı setlerden atlatarak olabildiğince yüksek puan yapmaya çalışıyoruz. Küreyi ilerletmek için sağa kaydırmamız yeterli oluyor ancak bunun dozunu çok iyi ayarlamamız gerekiyor. Bazı noktalarda açılıp kapanan iki set arasından geçmek durumunda bizleri bırakarak sinir eden oyun ilginç şekilde oynadıkça oynama isteği uyandırıyor.

Boş zamanlarda vakit geçirmek adına internetsiz oynanabilecek oyunlar arasında. Tabii ki sinirlerinize hakim olamıyorsanız, belli bir sürenin sonunda odaklanma kaybı yaşıyorsanız size göre değil.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Earthcore: Shattered Elements

    Earthcore: Shattered Elements mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur
  • Shattered Pixel Dungeon

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Shattered Planet

    Uzayda portallar arasında geçirdiğiniz yolculukta bilime hizmet eden bir günah keçisi olarak tehlikeli bir yoluculuğa atıldığnız oyunda defalarca kez ölüp klonlanıyorsunuz.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.