Shoot War: Professional Striker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
465 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Shoot War: Professional Striker, bir komando olarak size verilen zorlu görevleri tamamlamaya çalışacağınız ücretsiz bir Android aksiyon oyunu.

Shoot War: Professional Striker, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve heyecanlı bir FPS oyunu. Oyunda bir komando oluyor ve size verilen görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Ücretsiz olmasına rağmen başarılı grafiklere ve oynanışa sahip olan Shoot War'ın kontrolleri de bu tür bir oyun için oldukça rahat diyebilirim. Komandonun kontrolünü ekranın sağ altı bölümünde bulunan tuşlar ile yapmanız gerekiyor.

Düşmanlarınızı yok ederek görevleri tamamlamaya çalışacağınız oyunda ne kadar gelişmiş silah kullanırsanız o kadar avantajlı oluyorsunuz. Daha güçlü silahlar alabilmek için düşmanları öldürdükçe kazandığınız altınları biriktirmeniz gerekiyor. Online olarak rkaiplerinizle birebir çatışmaya giremiyor olsanızda, diğer oyuncular ile liderlik sıralamasında üst sıralara çıkmak için yarışabiliyorsunuz. Eğer iyi bir FPS oyuncusu olduğunuzu düşünüyorsanız ve bir de Android mobil cihazınız varsa Shoot War: Professional Striker'ı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Popüler FPS oyunu Counter Strike'dan alıntı oldukça fazla öğeye sahip olan oyunda tıpkı CS'de olduğu gibi farklı haritalar bulunuyor. Oyun içi sesleri sayesinde oynarken kendinizden geçmenizi sağlayan oyunun aksiyon sahneleri de oldukça gerçekçi diyebilirim.

Boş vakitlerinizde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu arıyorsanız, Shoot War: Professional Striker'ı hemen ücretsiz olarak indirip deneyin.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gun Shoot War

    Gun Shoot War, FPS oyunu severler için geliştirilen ve oldukça heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Sniper Shoot War 3D

    Sniper Shoot War 3D çeşitli hedefleri vurmaya çalıştığımız bir avcılık oyunudur.
  • Navy Gunner Shoot War 3D

    Navy Gunner Shoot War 3D'de saldırıda bulunan düşman birimlerini yıkıcı silahlarla yok etmeye çalışıyoruz.
  • Shoot War: Gun Fire Defense

    Shoot War: Gun Fire Defense'de düşmanlarımızla çatışmalara giriyor ve son teknoloji ürünü silahlarımızla hepsini etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.
  • Striker Zone

    Aksiyon ve macera dolu bir online fps oyunu
  • Space X : Galaxy War

    Uzay savaş oyunuyla nostalji yaşıyoruz.
  • Football Shoot 360

    Football Shoot 360, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.