SideSwype

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

SideSwype, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici ve zorlu bir bulmaca oyunudur.

SideSwype, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri sürükleyici ve keyifli bir bulmaca oyunudur.

Popüler bulmaca oyunu 2048'de olduğu gibi oyun ekranı üzerinde yer alan blokları sağa, sola, yukarı ve aşağı kaydırarak eşleştirmeye çalışacağınız oyun, oldukça akıcı bir oynanışı sizlere sunuyor.

Farklı renkteki blokları sürekli olarak ekran üzerinde kaydırarak aynı renkte olanları eşlemeye ve yok etmeye çalışacağınız oyunda olabildiğince yüksek puanlar toplamalısınız.

Üçlü eşleme oyunlarına farklı bir hava katan SideSwype'ı öğrenmek ve oynamak oldukça kolay olduğu için her seviyeden mobil cihaz kullanıcısı tarafından sevilerek oynanmaktadır.

Almış olduğunuz yüksek skorları hem arkadaşlarınızla hem de diğer oyuncularla paylaşabileceğiniz oyunda, en yüksek skorları yaparak rakiplerinize meydan okuyabilirsiniz.

Benzersiz minimal grafikleri, eşsiz ses efektleri ve oyun içi müzikleriyle sizleri oldukça keyifli bir bulmaca oyununa davet eden SideSwyype'da kullanabileceğiniz 6 renkte farklı tema da sizleri bekliyor.

Can Çevrim

SideSwype

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
65.1 MB DOSYA BOYUTU

SideSwype, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme tarzında bir bulmaca oyunudur.

SideSwype, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri üçlü eşleştirme tarzında keyifli bir bulmaca oyunudur.

Mobil oyuncular arasında oldukça popüler olan 2048'e benzeyen bir oynanışa sahip olan oyunda amacınız, ekran üzerinde yer alan farklı renkteki blokları ekranın sağına, soluna, üstüne veya altına kaydırarak aynı renk olanları eşleştirmeye çalışmaktır.

Bu sayede oyun ekranı üzerinde yer alan blokları eşleyerek yok edebilir ve puan toplayabilirsiniz. Aynı anda ne kadar çok blok eşleştirerek yok etmeyi başarırsanız, o kadar yüksek puanlar toplama şansına sahip olacaksınız.

 

Üçlü eşleştirme oyunlarını farklı bir boyuta taşıyan SideSwype üzerinde almış olduğunuz yüksek skorlarla hem arkadaşlarınıza hem de oyunu oynayan diğer oyunculara çevrimiçi ortamda meydan okuyabilirsiniz.

Etkileyici oyun içi müzikleri, gerçekçi ses efektleri, farklı renkte 6 tema seçeneği, benzersiz minimal grafikleri, akıcı oynanışı ve çok daha fazlasıyla sizleri iOS cihazlarınız üzerine bağlayacak olan SideSwype'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada