SimpleRockets

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

SimpleRockets Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir uzay mekiği oyunudur.

SimpleRockets hem iOS hem de Android cihazlar için sunulan keyifli bir oyundur. SimpleRockets oyuncuların keyfini artırmak için düşünülmüş ayrıntılarla dolu. Öncelikle oyunda kendi uzay mekiklerinizi tasarlayabiliyor ve bu araçlarla görevlere çıkabiliyorsunuz.

Oyunda seçebileceğiniz çok sayıda parça ve ekipman mevcut. Bu parçaları dilediğiniz gibi kullanabilir ve kendi özgün tasarımlarınızı yaratabilirsiniz. Bir başka deyişle SimpleRockets’de limitleri hayal gücünüz koyuyor. Onlarca farklı yakıt tankı, roket motoru ve daha pek çok seçenek sizleri bekliyor.

SimpleRockets’te tasarladığınız mekiklerle galaksinin derinliklerinde yatan gizemleri çözmek için yola çıkabilirsiniz. Size verilen görevler esnasında diğer oyuncularla etkileşime girebilirsiniz. Bu sayede SimpleRockets aynı zamanda oyuncuları arasında etkileşim yaratıyor ve eğlence faktörünü katlıyor. Gerçekçi fizik motoru, eğlenceli oyun atmosferi ve kaliteli grafikler SimpleRockets’i mutlaka denenmesi gereken oyunlar arasına sokuyor.

Emircan Erdoğan

SimpleRockets

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
19.4 MB DOSYA BOYUTU

SimpleRockets iOS cihazlarınıza indirebileceğiniz keyifli bir uzay mekiği oyunudur.

SimpleRockets hem iPhone hem de iPad cihazlarınıza indirebileceğiniz keyifli bir uzay mekiği kullanma oyunudur. Kulağa biraz ilginç geldiğini kabul etmek lazım. Oyun gerçekten de ilginç bir yapıya sahip.

Öncelikle SimpleRockets oyunseverlere limit koymuyor ve onları tamamen serbest bırakıyor. Oyunda kendinize roket tasarlayabilir ve uzayın derinliklerinde yatan gizemleri çözmeye başlayabilirsiniz. Çeşitli mekik parçalarını dilediğiniz gibi kombine ederek kendi özgün tasarımlarınızı yaratabilirsiniz. Oyundaki tek limit hayal gücünüz!

SimpleRockets’de tamamlamanız gereken bir dizi görev mevcut. Yani bir başka deyişle işler „mekiğim hazır hadi dolaşayım“ mantığında yürümüyor. Görevleriniz esnasında başka oyuncularla etkileşime girebilecek ve birlikte eğlenceli vakit geçirebileceksiniz. Gerçekçi fizik modellemeleriyle zenginleştirilen oyunda lider tabloları da mevcut. Görevler esnasında sergilediğiniz performansa göre alacağınız puanlar lider tablolarındaki yerinizi belirleyecek.

SimpleRockets’de dikkat çekici görseller ve bu görsellerle uyum içerisinde tasarlanmış ses efektleri mevcut. Buna ek olarak kontroller de herhangi bir soruna yol açmıyor. Kısacası SimpleRocket ücretli olmasına rağmen parasının karşılığını veriyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.