Simulator of Nuclear Submarine inc

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Dev bir denizaltını kontrol ederek okyanusun derinliklerine inerek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Simulator of Nuclear Submarine inc, kendi deniz altı geminizi tasarlayarak aksiyon dolu görevler üstleneceğiniz ve geminizi geliştirerek denizin çeşitli bölgelerini keşfedeceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Hassas kontrolleri ve etkileyici grafik tasarımı ile oyunculara eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, okyanusun derinlerine dalarak deniz altınızla birlikte macera dolu bir serüvene atılmak ve düşman donanmalarını etkisiz hale getirerek seviye atlamaktır.

Denizaltınızı geliştirerek düşman gemilerini sinsice bombalayabilir ve planlarını bozabilirsiniz. Ayrıca keşiflere çıkarak farklı bölgelere erişebilir ve okyanusun derinliklerine dalarak çeşitli engelleri aşmak için zorlu görevler üstlenebilirsiniz.

Seviye atladıkça yeni donanımların ve daha büyük denizaltı gemilerinin kilidini açabilirsiniz. 6 farklı denizaltından dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren Simulator of Nuclear Submarine inc, simülasyon oyunları arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Simulator of Nuclear Submarine inc

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
121 MB DOSYA BOYUTU

Dev bir denizaltını kontrol ederek okyanusun derinliklerine inerek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.

Dev bir denizaltını kontrol ederek okyanusun derinliklerinde zorlu görevler üstleneceğiniz ve macera dolu bir serüvene atılarak deniz altınızı geliştirmek için mücadele edeceğiniz Simulator of Nuclear Submarine inc, mobil platformda simülasyon oyun kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan sürükleyici bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve hassas kontrollerle donatılan bu oyunda amaç, kendi tasarladığınız denizaltı ile denizdeki engelleri aşarak görev haritasını takip etmek ve düşman donanmalarını etkisiz hale getirerek yolunuza devam etmektir.

6 farklı denizaltı gemisinden dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve görevlerden elde edeceğiniz puanlar ile denizaltını geliştirebilirsiniz. Hassas kontrolleri sayesinde denizaltı yolculuğu yaparken her ayrıntıyı planlamalı ve kayalıklara çarpmadan hedef bölgelerine ulaşmalısınız.

Mürettebatınızla birlikte denizin altında olabildiğince uzun süre kalmalı ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Simulator of Nuclear Submarine inc, milyonlarca oyun tutkunu tarafından tercih edilen oldukça popüler bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Submarine

    Farklı denizaltı araçları ile macera dolu dalışlar yapacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Swarm Simulator: Evolution

    Farklı simülatör karakterlerini yönetebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Streamer Life Simulator

    Streamer Life Simulator APK ile Android cihazınızda sanal yayınlar yapabilir, popüler bir yayıncı haline gelebilirsiniz.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tactical Battle Simulator

    Taktik savaşlarının bolca yer aldığı, sıra dışı bir savaş simülatör oyunu olarak dikkat çekmektedir.
  • Idle Decoration Inc

    Evleri dekore edeceğiz.
  • Art Inc

    Dünyaca ünlü ressamların eserlerini sergileyerek para kazanacağınız eşsiz bir oyundur.