Sinaptik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
101 MB DOSYA BOYUTU

Sinaptik, beyin egzersizi yapabileceğiniz en iyi oyunlar arasında ve ücretsiz.

Sinaptik, beyin egzersizi yapmak için oynayabileceğiniz ücretsiz bir oyun arıyorsanız kesinlikle oynamanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım.

Android telefon ve tabletinize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz en iyi zihin oyunlarından biri diyebileceğim Sinaptik’te hafızanızo harekete geçiren, problem çözme yeteneğinizi ortaya çıkartan, reflekslerinizi ölçen, odaklanma gücünüzü kullanmanızı isteyen 10 adet uzman doktorların görüşü alınarak hazırlanmış oyun bulunuyor. Oyunlar problem çözme, dikkat, esneklik, hafıza ve işlem hızı olmak üzere beş farklı kategoriye ayrılmış. Hangi yönünüzü ortaya çıkarmak istiyorsanız o yetenek için özel hazırlanmış oyuna doğrudan başlayabiliyorsunuz.

Facebook hesabınıza bağlanırsanız arkadaşlarınızın performanslarına göz atma, takip etme şansına da erişiyorsunuz. Beyni harekete geçiren zihin oyunları olmazsa olmazlarınız arasında ise ısrarla tavsiye ederim.

Erkan Calp

Sinaptik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
122 MB DOSYA BOYUTU

Sinaptik, beyin egzersizi yapabileceğiniz 10 adet oyun içeriyor.

Sinaptik, zihninizi canlandıracağınız, beyin egzersizi yapabileceğiniz özenle hazırlanmış oyunlar içeriyor ve iOS platformunda da ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Beyin egzersizi için en iyi oyunlar arasında gösterilen yapımda hafıza, odaklanma, hız, esneklik ve problem çözme kategorileri altında uzman doktorlar ile çalışılarak hazırlanmış 10 adet oyun yer alıyor.

iPhone ve iPad’inizde satın alım yapmadan oynayabileceğiniz en iyi beyin egzersiz oyunu diyebileceğim Snaptik’de vitami kabuğunda, yıl 3015, vikingler, maya şifresi, hınzır köstebek, ninja avı, kayıp liman, kutup kargosu, keşif masası, hızlı ve romalı adını taşıyan 10 oyun karşımıza çıkıyor. Bunlar problem çözme yeteneğimizi, odaklanma gücümüzü ve esnekliğimizi, hafızamızı ve ne kadar kısa sürede işlem yapabildiğimizi ölçen oyunlar oluyor. Oyunların kategoriye ayrılması ve hangi yeteneğimizi ölçmek istiyorsak ona yönelmemiz güzel olmuş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada