Sir Hoppity

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME

Sir Hoppity, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve aksiyon dolu bir macera oyunudur.

8 yaşında bir oyun geliştiricisi olan Benjamin Howard'ın genç beyninden çıkan bir fikirle ortaya çıkan; oldukça sevimli, eğlenceli ve sürükleyici bir macera oyunu olan Sir Hoppity: Challenge of the Dragon! Android platformu üzerinde kullanıcılarla buluştu.

Sir Hoppity'nin ejderha tarafından kaçırılan kız arkadaşını kurtarması için ona yardım edeceğiniz oyunda, sizi tek koruyacak olan şey elinizde tuttuğunuz ve kılıç olarak kullandığınız sihirli bir havuç.

Ejderha tarafından kontrol edilen karanlık güçlerle mücadele etmek zorunda kalacağınız ve farklı birçok ortamda bulunacağınız oyun oldukça sürükleyicidir.

 

Oyunda ilerlediğiniz süreç içerisinde karşınıza çıkacak hazineleri toplayarak yeni eşyalara sahip olabilir veya hazineler içerisinden çıkan malzemeler yardımıyla eşyalarınızı güçlendirebilirsiniz.

Sir Hoppity'nin macerasında yerinizi almak ve sihirli bir oyun dünyasını keşfetmek istiyorsanız, bu eğlenceli ve sevimli oyunu mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Sir Hoppity

x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Sir Hoppity, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz, sevimli grafiklere sahip bir macera oyunudur.

Sir Hoppity, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri oldukça sürükeyici ve sevimli bir macera oyunudur.

8 yaşında bir oyun geliştiricisi olan Benjamin Howard'ın zihninde canlandırdığı bir hikayeden yola çıkarak hazırlanan Sir Hoppity: Challenge of the Dragon, sizleri sihirli bir oyun dünyasıyla buluşturuyor.

Kötü kalpli ejderha tarafından kaçırılan kız arkadaşını kurtarabilmesi için Sir Hoppity'ye yardımcı olmanız gereken oyunda birçok farklı düşman ve engel sizleri bekliyor olacak.

 

Düşmanlarınızın karşısında durabilmek için sizi koruyacak olan tek şey ise kılıç olarak kullanacağınız sihirli bir havuç. Karanlık güçlerle mücadele edeceğiniz, farklı diyarları keşfedeceğiniz, hazineler bulacağınız, karakterinizi ve eşyalarınızı geliştireceğiniz oyun oldukça sürükleyici bir oynanışa sahip.

Bu macerada sizlerde yerinizi almak isterseniz Sir Hoppity'i hemen iOS cihazlarınız üzerine indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wild Blood

    Android akıllı telefon ve tabletleriniz için edinebileceğiniz ve tamamen 3 boyutlu olarak Sir Lancelot'un macerasını yaşayabildiğiniz Wild Blood'ı oynamadan geçmeyin.
  • Sir Match-a-Lot

    Sir Match-a-Lot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • True Fear: Forsaken Souls I

    Sır perdelerini aralamaya çalışacağız.
  • Cadenza: Havana Nights Collector's Edition

    Gizemli mekanlarda sır dolu cinayetleri inceleyebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Danse Macabre: Crimson Cabaret

    Sır dolu cinayetleri aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak ön plana çıkıyor.
  • Danse Macabre: Deadly Deception

    Sır dolu cinayetlerin yer aldığı eşsiz bir macera oyunu olarak oyun severlerin dikkatini çekmektedir.
  • Danse Macabre: Lethal Letters

    Sır dolu olayları çözerek kayıp dansçıyı bulabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dark Parables: The Thief and the Tinderbox

    Esrarengiz yangınların ve sır dolu olayların nedenlerini araştırabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.