Skillz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
341 TOPLAM İNDİRME

Zorlu bölümleri ve harika kurgusuyla dikkat çeken bir bulmaca oyunu

Skillz, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz hafıza tabanlı bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hoş atmosferi ve sürükleyici etkisiyle dikkat çeken oyunda reflekslerinizi sonuna kadar kullanmanız gerekiyor. 

Hafızanızı zorlayabileceğiniz bir mobil oyun olan Skillz, farklı renkleri ayırt edebilmenizi ve becerilerinizi ölçüyor. Eğlenceli bir hafıza oyunu olan Skillz ile beyninizi tam anlamıyla zorlu bir teste tabi tutuyorsunuz. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda bir yandan beyin jimnastiği yaparken bir yandan da zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Reflekslerinizi çalıştırabileceğiniz, hafızanızı güçlendirebileceğiniz ve tahmin yeteneğinizi geliştirebileceğiniz bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Can sıkıntınızı geçirmek için tercih edebileceğiniz harika bir mobil oyun olan Skillz, sizleri bekliyor. Eğer bu tarz tahmin ve hafıza oyunlarını seviyorsanız Skillz'in müptelası olabileceğinizi de söyleyebilirim. Zorlu seviyeleri atlatmanız gereken Skillz'i sakın kaçırmayın.

Ayrıca hoş grafikleriyle de ön plana çıkan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Skillz oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Skillz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Hafızanızı güçlendirip reflekslerinizi geliştirebileceğiniz bir mobil oyun

Skillz, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hafıza ve refleks tabanlı bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bir testin içerisinde kendinizi bulabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz mükemmel bir bulmaca oyunu olan Skillz, sürükleyici temasıyla dikkat çekiyor. Oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorluyor ve hafızanızı güçlendirmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden farklı mini hafıza oyunlarını içeren Skillz, kolay oynanışıyla da dikkat çekiyor. Beyin jimnastiği yapmak için ideal bir mobil oyun olan Skillz, boş zamanlarınızın yeni oyunu olacak diyebilirim. Hafıza oyunu sevenlerin mutlaka telefonlarında yer alması gereken Skillz, farklı renkleri ayırt edebilmenizi ve becerilerinizi ölçüyor. Reflekslerinizi çalıştırabileceğiniz, hafızanızı güçlendirebileceğiniz ve tahmin yeteneğinizi geliştirebileceğiniz bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Skillz, sizleri bekliyor.

Ayrıca hoş grafikleriyle de ön plana çıkan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Skillz oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu