Sky Gamblers: Air Supremacy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
296 TOPLAM İNDİRME

Sky Gamblers: Air Supremacy, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu bir savaş uçağı simülasyon oyunudur.

Sky Gamblers: Air Supremacy şimdiye kadar oynamış olduğunuz tüm savaş uçağı oyunlarını size unutturarak farklı bir deneyim yaşatacak olan üç boyutlu bir savaş uçağı simülasyonu oyunudur.

Tek kişilik senaryo modu ve çoklu oyuncu seçenekleriyle Android cihazlarınız üzerinde aralıksız bir aksiyon yaşamanızı sağlayacak olan oyunu elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.

Konsol kalitesinde bir oynanışı mobil cihazlarınız üzerinde sizlere sunan Sky Gamblers: Air Supremacy ile göklerin hakimi olmaya çalışırken, eminim ki oyunun kaliteli grafiklerine ve akıl almaz atmosferine kendinizi kaptırmadan duramayacaksınız.

Hem tek kişilik senaryo hem de çoklu oyuncu modu içerisinde oyun severlere farklı birçok seçenek sunan oyun, farklı heyecanlar yaşamak isteyen oyuncuları bu sayede kendisine bağlamayı başarıyor.

Sky Gamblers: Air Supremacy'de bölümler içerisinde kazandığınız başarılar doğrultusunda sahip olduğunuz yeteneklerinizi geliştirebilir ve farklı bir sürü jet uçağını kullanma şansına sahip olabilirsiniz.

Göklerin gerçek hakiminin kim olduğunu herkese göstermeye çalışacağınız ve soluksuz aksiyon içeren Sky Gamblers: Air Supremacy'i mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

Sky Gamblers: Air Supremacy

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME
775 MB DOSYA BOYUTU

Sky Gamblers: Air Supremacy, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu ve soluk kesici bir savaş uçağı simülasyon oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu bir savaş uçağı simülasyon oyunu olan Sky Gamblers: Air Supremacy'de amacınız göklerin gerçek hakimi olmaya çalışmak.

Farklı uçakların, silahların ve özelleştirme seçeneklerinin sizleri beklediği bu aksiyon dolu oyunda kendi uçağınızı isteğiniz doğrultusunda yaratabileceğiniz gibi uçağınızın kontrollerini bile özelleştirme şansına sahipsiniz.

Tek kişilik senaryo modunda oynayabileceğiniz farklı oyun modları olduğu gibi çok kişilik oyuncu modunda da sizleri bekleyen farklı seçenekler yer almaktadır.

Çoklu oyuncu modunda isterseniz arkadaşlarınızla bir takım çalışması yapabilir ve uçuş sırasında sohbet ederek oyunu çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Kaliteli grafikleri ve etkileyici atmosferiyle oyun severlere mobil cihazları üzerinde bir konsol oyunu kalistesini sunan Sky Gamblers: Air Supremacy, şimdiye kadar oynamış olduğunuz tüm savaş uçağı simülasyon oyunlarını size unutturacak.

Her savaştan sonra kazanacağınız deneyim puanları ve ödüller sayesinde yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz gibi yeni jet uçakları ve silahlar da satın alabileceksiniz.

Aksiyonun hiç eksilmediği ve elinizden bırakmak istemeyeceğiniz bir savaş uçağı simülasyonu olan Sky Gamblers: Air Supremacy'i mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky Gamblers: Storm Raiders

    Sky Gamblers: Storm Raiders bolca aksiyon sunan bir uçak savaşı oyunudur
  • Sky Gamblers: Rise of Glory

    Sky Gamblers: Rise of Glory ile 1. Dünya Savaşı'nı tekrar yaşayabiliyoruz.
  • Bullet Sky-Air Fighter 2014

    Bullet Sky-Air Fighter 2014 klasik tarza sahip olan ve kuşbakışı bakış açısıyla oynanan bir uçak savaşı oyunudur
  • Sky Garden: Paradise of Farmer

    Sky Garden: Paradise of Farmer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonudur
  • Air Navy Fighters Lite

    Air Navy Fighters Lite oldukça eğlenceli bir uçak similasyonudur
  • Air Combat: Online

    Air Combat: Online, birbirinden zorlu görevlerle zenginleştirilmiş, aksiyon dolu bir savaş uçağı simülasyonu.
  • Sky Block

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Air Thunder War

    İnanılmaz atmosferiyle karşımıza çıkan bir savaş oyunu