Sky Guide

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
98.6 MB DOSYA BOYUTU

Sky Guide uygulamasını kullanarak gökyüzündeki yıldızları ve gezegenleri mobil cihazınızı kullanarak gözlemleyebilirsiniz.

Sky Guide gökyüzünü ve yıldız sistemlerini incelemek isteyen kullanıcıların hem tablet hem de akıllı telefonları üzerinde kullanabilecekleri faydalı ve bilgilendirici yönü yüksek bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Benzersiz kullanım özellikleriyle öne çıkan Sky Guide’da sunulan bilgiler interaktif bir deneyimle kombine edilmiş. Kullanıcılar uygulamayı yükledikten sonra iPhone veya iPad cihazlarını gökyüzüne tutarak yıldızları ve gezegenleri tanımlayabiliyor.

Tüm bilgiler canlı ve hayranlık uyandırıcı görsellerle zenginleştirilmiş bir şekilde sunuluyor. Gezegenler hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak isterseniz yine uygulama içerisinden bunu gerçekleştirmek mümkün. Merak ettiğiniz gezegeni seçin ve gerisini Sky Guide’a bırakın.

Uygulama Wi-Fi, hücresel veri ve GPS fonksiyonlarını kullanıyor. Nerede olursanız olun Sky Guide’ı kullanarak gökyüzünü gözlemleyebilirsiniz. Özellikle kamp yapmayı ve doğa yürüyüşlerine katılmayı seven kullanıcılar Sky Guide ile benzersiz bir deneyim yaşayabilirler.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Night Sky Lite

    Night Sky Lite, gökyüzünde olan biteni ayrıntılı olarak keşfetmenize imkan sağlıyor.
  • İzmir Gourmet Guide

    İzmir Gourmet Guide, İzmir'in tek yeme-içme ve eğlence rehberi uygulaması.
  • D-Smart Guide

    D-Smart Guide uygulaması ile sevdiğiniz dizi ve programlar için hatırlatıcı ekleyebilir, programları kaydedebilirsiniz.
  • Knot Guide

    Knot Guide denizcilikle uğraşanların kullanabileceği ve farklı türlerdeki düğümleri bir yerde toplayan kapsamlı bir uygulama.
  • Komodor - TV Guide

    Komodor - TV Guide, yayın akışını daha kolay takip edebileceğiniz tv rehberi uygulaması.
  • Ovia Pregnancy Guide

    Ovia Pregnancy Guide kapsamlı bir hamilelik uygulaması olarak karşımıza çıkıyor ve hamilelik esnasında ihtiyaç duyulabilecek her türlü bilgiyi sunuyor.
  • UEFA EURO 2016 FAN Guide App

    UEFA EURO 2016 FAN Guide App, iOS işletim sistemine sahip cihazlar ile EURO 2016 heyecanına ortak olmanızı sağlayan bir spor uygulamasıdır.
  • Lonely Planet Istanbul City Guide

    Lonely Planet Istanbul City Guide, iPhone, iPod Touch ya da iPad üzerinden İstanbul'a ait geniş bir rehbere sahip olmanızı sağlayan popüler bir uygulamadır.