Skylanders Ring of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Kaliteli içerikler bizleri bekliyor olacak.

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve zengin yapısı ile rakiplerini birer birer geride bırakmaya hazırlanan Skylanders Ring of Heroes milyonlara hitap edecek.

Com2uS tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan Skylanders Ring of Heroes HD kalitesindeki grafikleri ile adından söz ettirecek. Zengin içerikleri ile oyunculara sürükleyici bir rol oyunu oynama fırsatı sunan yapımda bizleri titizlikle hazırlanmış görsel efektler bekliyor olacak. Oyuncular karakterlerini seçecek ve 10 büyülü Runik yetenekleri ile güçlendirerek ölümsüz bir yapıya kavuşturacaklar. Gerçek zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı yapacağımız savaşlardan galip ayrılmaya çalışacağız.

Oyunculara ön kayıt etkinlikleri de sunan yapım çeşitli ödüller ile oyuncuların yüzünü de güldürüyor. Muhteşem bir oynanış yapısına sahip olan oyunda amacımız rakiplerimizi etkisiz hale getirerek daha güçlü bir karaktere sahip olmak olacak. Basit kontrollere sahip olan mobil rol oyununda görsellikte ön planda olacak.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Skylanders Ring of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
180.6 MB DOSYA BOYUTU

Kaliteli içerikler bizleri bekliyor olacak.

Gerçek zamanlı rol oyunları arasına yeni katılan ve kısa sürede oyuncuların ilgisini çekecek olan Skylanders Ring of Heroes ücretsiz olarak yayınlandı.

Dünyanın çeşitli yerlerinden oyunculara sahip olan yapımda gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacak ve bu savaşlardan başarılı bir şekilde çıkmaya çalışacağız. Benzersiz karakterlerin yer aldığı oyunda basit arayüzler ve kullanıcı dostu bir tema karşımıza çıkacak. Basit oynanış mekaniklerine sahip olan oyunda 10 büyülü Runik ile karakterimizi daha güçlü bir hale getirebileceğiz.

Ön kayıt aşamasında oyunculara ücretsiz bir etkinlik ile muhteşem ödüller dağıtan yapım tam sürümü ile de çeşitli etkinlikleri bizlere sunacak. Com2uS imzası iel geliştirilen ve yayınlanan ücretsiz rol oyunu iki farklı mobil platformda oynanıyor. Dileyen oyuncular birlikte mücadelelere katılabilecek ve hem aksiyonlu hem de bol gerilimli savaş sahneleri ile karşılaşabilecekler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War of Dragon Ring

    Dünyanın dört bir yanından savaşçılara karşı mücadele edeceğiz.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Legendary: Game of Heroes

    Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Heroes Will

    60’dan fazla karakter arasından seçim yapacağız.