Slender-Man

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,899 TOPLAM İNDİRME
29.7 MB DOSYA BOYUTU

Slender-Man yaratıcı bir iOS korku oyunudur

Slender-Man, ürpertici atmosfere sahip bir korku oyunu arıyorsanız hoşunuza gidecek bir iOS oyunudur.

Bilgisayar versiyonu oldukça başarılı bir serbest yapım olan Slender Man efsanesini konu olan oyun karanlık atmosferi ve yaratıcı oyun yapısı ile korku dolu anlar yaşamamıza yol açıyor. Karanlık bir ormanda tek ekipmanımız olan elimizdeki el feneri ile yolumuzu bulmaya çalıştığımız oyunda Slender Man bizi yakalamadan ne kadar hayatta kalabileceğimizi test ediyoruz. 8 adet gizli notu bulmak hayatta kalma mücadelemizi kazanabilmemiz için tek çıkış yolu.

Oyun karanlığı başarılı bir şekilde kullanıyor. El fenerimizin sunduğu kısıtlı aydınlatma dahilinde koca ormanda gizlenmiş notları bulmak atmosferin ve seslerin de katkısıyla oldukça tedirgin edici olmakta. 3 boyutlu bir ortamda saf korkuyu yaşatan Slender-Man denenmeye değer bir korku oyunu.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slender Man Origins 3

    Slender Man Origins 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Slender Man Origins 2

    Slender Man Origins 2 bolca heyecan içeren bir mobil korku oyunudur
  • Slender Rising

    Slender Rising, bağımsız korku oyunlarının en ikonik çıkış noktalarından biri olan Slender Man'in mobil platforma uyarlanmış en başarılı oyunudur.
  • Dungeon Nightmares

    Dungeon Nightmares Slender Man ve Amnesia tarzı oyunlara benzeyen bir mobil korku oyunudur
  • Slender Man Origins

    iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur.
  • Slender Rising 2

    Slender Rising 2, iOS platformunda Slender Rising isimli korku oyununun devam oyunu olarak yeni özellikler ve oynanış seçenekleri sunuyor.
  • Pac-Man Friends

    Pac-Man Friends, Son iki yıldır popülaritesi yeniden yükseken Pac-Man karakterini tekrar ön plana çıkaran ve geleneksel oyunlarına yenilikçi bir bakış açısı yakalayan bir oyun. Oyun dünyasının en eski aktörlerinden biri olan Pac-Man, yen
  • Old Man's Journey

    Old Man is Journey, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz hayat, kayıplar ve umut hakkında samimi bir bulmaca oyunudur.