Slide Me Out

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME

Slide Me Out blokları hareket ettirerek bölümleri tamamlamaya çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Slide Me Out tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Zeka bazlı oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız Slide Me Out sizi uzun süre meşgul edecektir. Üstelik bir de toplamda 400 bölüm olduğunu düşünürsek Slide Me Out ile geçireceğiniz vaktin hesabını size bırakıyoruz. Her bölüm fakrlı bir tasarıma ve dizilime sahip. Bu sayede hiçbir şekilde bir bölümün çözümü diğeriyle aynı olmuyor. Oyunda 4 farklı zorluk seviyesi mevcut ve bu seviye kademeli olarak artmakta. Oyundaki temel amaç belli blokları bizden istenen yerlere taşımak.

İlk bölümler daha çok ısınma turu havasında geçerken zamanla zorluk seviyesi artıyor ve bölümleri çözmek için harcanan efor giderek fazlalaşıyor. Çoğu bulmaca oyununun tersine Slide Me Out’ta gelişmiş grafikler kullanılmış.

Genel perspektiften değerlendirecek olursak Slide Me Out mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en iyi bulmaca oyunlarından bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Slide Me Out

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
15.2 MB DOSYA BOYUTU

Slide Me Out zeka tabanlı oyunlardan hoşlanan herkesin denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Slide Me Out boş zamanlarınızı değerlendirmek için oynayabileceğiniz eğlenceli bir iOS oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyundaki temel amacımız işaretli olan bloğu istenen bölgeye yerleştirmek.

İlk baştaki bölümler alıştırma havasında ilerliyor ve oyunun genel dinamiklerini oyunculara tanıtıyor. Birkaç bölüm sonra işle iyice karmaşıklaşıyor ve bölümlerde harcanan efor artmaya başlıyor. Blokları hareket ettirebilmek için parmağınızı ekranda kaydırmanız yetiyor.

Toplamda 400 bölüm olduğunu düşündüğümüzde oyunun ne kadar uzun soluklu olduğunu anlayabiliriz. Bu bölümler sanki aynı tasarımlara shipmiş gibi gözükseler de zorluk seviyeleri kademeli olarak artıyor ve aslında her biri ayrı dizilimlere sahip.

Game Center desteği de sunan Slide Me Out’ta arkadaşlarınızla keyifli bir rekabet ortamı bile yaratabilirsiniz. Eğer zeka oyunlarından keyif alıyorsanız Slide Me Out mutlaka denemeniz gereken seçenekler arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Let Me Out

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Slide The Number

    Slide The Number, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Jelly Slide

    Jöle küpleri kaydırın ve şekilleri ortaya çıkarın.
  • Slide Hoops

    Tüm halkaları sabırlı bir şekilde deliğe yerleştir.
  • Lock Me Out

    Lock Me Out uygulaması sayesinde Android cihazınızı çok fazla kullanmaya engel olabiliyorsunuz.
  • Odd Bot Out

    Odd Bot Out, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Slugterra: Slug it Out!

    Slugterra: Slug it Out! ücretsiz olarak sunulan, eğlenceli bir bulmaca oyunu.