Slingshot Wreck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Sapanla binaları yık ve kötü adamları devir.

Slingshot Wreck oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyundur.

Binaların içindeki kötü adamların ölmesi için bunu yapman gerekiyor. Sadece karakterlere nişan almak istersen çok fazla atış yapman gerekebilir. Fakat binaları hedef alıp onları yıkarsan işin daha çok kolaylaşır. 

Kolayca yıkılabilen bu binalar doğru atışı yaptığında direk yıkılırlar. Bu sayede de kötü karakterler ölürler. Her seviyeyi geçtiğinde hediye için puan toplamış oluyorsun. Yeterli puana geldiğinde ise seni mükemmel hediyeler bekliyor. Sapan ile atmaya başladığın bu oyun daha sonraları yerini silah ve mancınık gibi daha eğlenceli aletlere bırakıyor. Maceranın hız kesmeden devam ettiği oyunda seni farklı sürprizler bekliyor. Bu efsane atmosferin içinde oyun oynamak senin  de çok hoşuna gidecek. Hatta sürükleyiciliği sayesinde elinden bırakmak istemeyeceğin bir oyun olacak. Bağımlılık yapan bu oyunda çok dikkatli bir şekilde atış yapman gerekiyor. Sen de bu oyunun en iyisi olabileceğini düşünüyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin. 

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Slingshot Wreck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
172 MB DOSYA BOYUTU

Sapanla binaları yık ve kötü adamları devir.

Slingshot Wreck oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyundur.

Binaların içindeki kötü adamların ölmesi için bunu yapman gerekiyor. Sadece karakterlere nişan almak istersen çok fazla atış yapman gerekebilir. Fakat binaları hedef alıp onları yıkarsan işin daha çok kolaylaşır. Doğru stratejiyi ve atışı bulduğunda hem kısa sürede hem de daha az atışla işini bitirmiş olursun. Ayrıca sadece binaları değil başka birçok şeyi de yıkman gerekiyor.

Kolayca yıkılabilen bu binalar doğru atışı yaptığında direk yıkılırlar. Bu sayede de kötü karakterler ölürler. Her seviyeyi geçtiğinde hediye için puan toplamış oluyorsun. Yeterli puana geldiğinde ise seni mükemmel hediyeler bekliyor. Sapan ile atmaya başladığın bu oyun daha sonraları yerini silah ve mancınık gibi daha eğlenceli aletlere bırakıyor. Maceranın hız kesmeden devam ettiği oyunda seni çok güzel sürprizler bekliyor. Bu efsane atmosferin içinde oyun oynamak senin  de çok hoşuna gidecek. Hatta sürükleyiciliği sayesinde elinden bırakmak istemeyeceğin bir oyun olacak. Bağımlılık yapan bu oyunda çok dikkatli bir şekilde atış yaparak birinci olman gerekiyor. Sen de bu oyunun en iyisi olabileceğini düşünüyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin. 

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Castle Wreck

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Slingshot Monsters

    Sapan ile belirli hedefleri yok etmeye çalışacağız.
  • Wreck Fader

    Wreck Fader elektronik müzik eşliğinde sonsuz bir yarışa koyulduğunuz, ritim patlamaları ve tuhaf evreniyle sonsuz yarış oyunlarına yeni bir soluk getiren bir uygulamadır.
  • Slingshot Puzzle

    Slingshot Puzzle tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, göz alıcı tasarımlara sahip olan bir bulmaca oyunudur.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.
  • JetDuck

    JetDuck: Yeni nesil grafikler, hoş animasyonlar, sonsuz eğlence!
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu