Slovoed Dictionaries

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME
74.8 MB DOSYA BOYUTU

Slovoed Dictionaries, iOS cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir sözlük uygulaması.

Slovoed Dictionaries, iPhone ve iPad cihazları üzerinde ücretsiz olarak kullanabilecekleri bir sözlük uygulaması arayanların mutlaka göz atmaları gereken yapımlar arasında. Hızlı çalışan ve son derece kapsamlı bir kelime haznesine sahip olan Slovoed Dictionaries'de 180'den fazla sözlük bulunuyor.

Slovoed Dictionaries'de bulunan diller arasında İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Çince, İspanyolca, Lehçe, Arapça, Özbekçe, İbranice, Türkçe bulunuyor. Bu diller arasındaki kelime kaşılıklarını saniyeler içerisinde bulabiliyor hatta okunuşlarına dahi göz atabiliyoruz.

Uygulamada gösterişten uzak, mümkün olduğunca rafine bir tasarıma yer verilmiş. Bu sayede aradığımız kelimelerin anlamlarını zorlanmadan takip edebiliyoruz. Uygulamanın en iyi yanlarından bir tanesi de tamamen çevrimdışı olarak çalışabilmesi. Elbette bu özelliği kullanabilmek için dilleri öncesinde telefonumuza indirmemiz gerekiyor.

Slovoed Dictionaries'de kullanıcıların kelime bilgisini güçlendirmek adına tasrlanmış çeşitli oyunlara yer verilmiş. Bu oyunları oynayarak öğrendiklerimizi pekiştirebilir ve daha kalıcı bilgiler edinebiliriz.

Sık sık yurtdışına çıkıyor ve internetsiz olarak kullanabileceğiniz bir sözlük uygulaması arıyorsanız Slovoed Dictionaries'i mutlaka denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Offline Dictionaries

    Offline Dictionaries, adında da belirtildiği gibi internet bağlantımız olmadan kullanabileceğimiz bir sözlük uygulaması.
  • ABBYY Lingvo Dictionaries

    ABBYY Lingvo Dictionaries mobil uygulaması fotoğraf çevirisi özelliğiyle 27 farklı dildeki kelimeyi mobil kameranızla çekerek tercüme etme olanağı sunuyor.
  • Ultralingua Dictionaries

    iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Ultralingua Dictionaries uygulamasıyla kolayca dil çevirilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleri için tasarlanan online eğitim platformu.
  • Özelim Eğitimdeyim

    Özel eğitim öğrencilerinin ihtiyaç duyabilecekleri kaynaklara ve materyallere Özelim Eğitimdeyim uygulamasından ulaşabilirsiniz.
  • ZipGrade

    ZipGrade uygulaması ile optik formları saniyeler içerisinde değerlendirebilirsiniz.
  • TeacherKit

    TeacherKit uygulaması, öğretmenlerin işini kolaylaştıracak birçok faydalı özellik sunuyor.
  • Okuvaryum

    Okuvaryum uygulamasında çocuklarınız için eğlenceli ve eğitici hikayelere ulaşabilirsiniz.