Snail Ride

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Karşımıza çıkan engellerden sıyrılmaya çalışacağız.

Mobil arcade oyunları arasında yer alan ve oldukça renkli içeriklere sahip olan Snail Ride ile eğlenceli bir dünyaya katılmaya hazır olun.

Platoform üzerinde ilerlemeye çalışan bir salyangozu kontrol edeceğimiz yapımda yaprak dalları arasında yer alan engellere takılmadan ilermeye çalışacağız. İlerleme odaklı olarak oynanabilecek olan yapımda basit kontroller de karşımıza çıkacak. Oyuncular farklı seviyelere sahip olan yaprak dalları arasında ilerlerken karşılarına çıkan engellerden tek bir dokunuş ile sıyrılabilecekler.

İki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olan yapım eğlenceli içerikleri ile bizleri gerilimden uzak bir dünyaya götürecek. Kaliteli grafiklerin ve orta genişlikteki içeriklerin yer aldığı yapım, Google Play’de oyuncular tarafından 4.7 olarak değerlendirildi.

İki fakrlı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan mobil arcade oyunu kitlesini de genişletmeye devam ediyor. Başarılı mobil oyun Bloop Games imzası ile geliştirildi ve yayınlandı.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Snail Ride

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
132.6 MB DOSYA BOYUTU

Karşımıza çıkan engellerden sıyrılmaya çalışacağız.

Mobil platformun başarılı geliştiricileri ve yayıncıları arasında yer alan Bloop Games, Snail Ride ile oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Mobil arcade oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Snail Ride, basit grafikleri ve orta dereceli genişlikteki içerikleri ile oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Tek dokunuşlu kontrollere sahip olan yapımda oyuncular yaprak dalları arasında ilerlemeye çalışan bir salyangozu yönlendirecekler.

Eğlence yüklü içerikleri ile oyunculara keyifli vakit geçirtecek olan yapım, tek dokunuş kontrollü sayesinde salyangozu yönlendirmemizi sağlayacak. Oyuncular karşılarına çıkan engeller karşısında sağa ve sola hareket  ederek sıyrılacak ve ilerlemeye çalışacaklar.

İki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, dünyanın dört bir yanından oyunculara sahip.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snail Bob 3

    Sevimli salyangozla birlikte zorlu parkurlarda yarışarak puan toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Ride to hill: Offroad Hill Climb

    F-Game Studio tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara sunulan Ride to hill: Offroad Hill Climb, offroad tarzında birbirinden eğlenceli yarışları bize sunmaktadır.
  • Save the snail 2

    Benzersiz bulmacaları çözüme kavuşturacağız.
  • Snail Bobbery: Fantasy Journey

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • Ride or Die

    Bhad Bhabie'nin arabalarını bulun.
  • Save the Snail

    24 farklı seviyeye sahip olan bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Drift Ride APK

    Drift Ride APK, gerçek fiziklere ve grafiklere sahip bir mobil araba yarışı oyunudur.
  • Bus Simulator City Ride APK

    Hemen hemen herkesin sevdiği uzun yolculuklara sen de katılmak istiyorsan Bus Simulator City Ride APK oyununa göz atmalısın.