Snailboy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
340 TOPLAM İNDİRME

yaratıcı bölüm tasarımlarıyla dikkat çeken Snailboy'da kaybolan kabuklarını toplamaya çalışan bir salyangoza yardım ediyoruz.

Snailboy son derece eğlenceli ve Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz fizik tabanlı bir oyundur. Oyunda kabuk konusunda biraz hassas olan bir salyangozu kontrol ediyoruz. Tüm kabukları düşmanları tarafından çalınan bu salyangoz bunları geri almakta kararlı ve biz de ona yardım etmeliyiz.

İlk bakışta Angry Birds'e benzer bir yapıya sahip olan Snailboy'daki amacımız bölümlere yerleştirilmiş olan kabukları toplamak. Bunun için salyangozu tutup fırlatıyoruz. Bunu yaparken oldukça dikkatli olmamız gerekiyor yoksa kabukları ıskalayabilir ve bölüme baştan başlamak zorunda kalabiliriz.

Snailboy'da ilk bölümler bu tarz bir oyundan beklendiği gibi kolay. İlerledikçe bölümler zorlaşıyor ve tamamlaması daha uzun zaman alıyor. Oyunun en ilgi çeken yanlarından biri de bölüm tasarımları ve kontrol hassasiyeti. Eğer siz de bu tarz oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız, Snailboy'u mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Snailboy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME

Snailboy oldukça keyifli bir fizik tabanlı oyun olarak karşımıza çıkıyor ve ücretsiz olarak indirilebilir.

Snailboy ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebileceğiniz keyifli fakat bir o kadar da zorlayıcı oyunlar arasında yer alıyor.

Fizik tabanlı olan bu beceri oyununda amacımız salyangoza yardımcı olmak ve toplaması gereken kabukları zorlu görevleri aşarak toplamak. Bu tür oyunlarda sıkça denk geldiğimiz gibi Snailboy'da da bölümler koly başlıyor fakat git gide zorlaşıyor. İlk bölümler daha çok oyuna alışma evresi niteliğinde.

Snailboy Angry Birds'ü anımsatan bir oynanışa sahip. Salyangozu tutup fırlatıyoruz ve bölümdeki tüm kabukları toplamasını sağlıyoruz. Oyunun grafikleri gerçekten etkileyici ve kaliteli. Özensizlik hissi kesinlikle yok. Game Center desteği de sunan Snailboy'da elde ettiğiniz puanları arkadaşlarınızla paylaşabilir ve kendi aranızda rekabet ortamı yaratabilirsiniz.

Oldukça keyifli bir beceri oyunu olan Snailboy'u ücretsiz olarak denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.