Snakebird

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Snakebird, kuş yılan görünümlü canlıları platformda ilerletmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.

Snakebird, görsel çizgileriyle çocuk oyunu izlenimi uyandırsa da belli bir noktadan sonra zorluğunu hissettirerek büyüklere özel bir bulmaca oyunu olduğunu gösteriyor. Android platformunda ücretsiz olan oyunda başı kuş gövdesi yılandan oluşan bir canlıyı kontrol ediyoruz.

Sürünerek ilerlediğimiz oyunda amacımız gökkuşağına ulaşmak. Gökkuşağı ile aramızda elbette engeller var. Öncelikli olarak etrafımızdaki çeşitli meyveleri yiyerek ışınlanmamızı sağlayan gökkuşağının açık durmasını sağlamamız gerekiyor. Sonrasında üzerinde sürünmekten başka bir şey yapamadığımız girintili çıkıntılı platformu nasıl aşabileceğimizi düşünüyoruz.

Platformda meyveleri toplarken dikey olarak hareket edebiliyoruz ancak platformun kenarında duran meyveleri toplarken fizik kurallarına yenik düşüp kendimizi suda bulabiliyoruz. Her bölümde hem meyveleri toplama hem de gökkuşağına ulaşma zorlaşıyor.

Erkan Calp

Snakebird

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Snakebird, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunu.

Snakebird, yarı yılan yarı kuş canlıları kontrol ettiğimiz bulmaca türünde kolaydan zora ilerleyen bir mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyunda her bölümde meyveleri toplayarak ışınlanmamızı sağlayan portala giriş yapmaya çalışıyoruz.

Grafikleriyle küçük yaşta oyunculara hitap ettiğini gösterse de fazlasıyla kolay olmayan bulmacalar içeren Snakebird oyununda baş kısmı kuş gövde kısmı yılan olan dolayısıyla uçmak yerine sürünerek ilerleyen üç farklı canlının yolunu bulmasına yardımcı oluyoruz. Amacımız rengarenk olmasıyla dikkat çeken portala giriş yapmak ancak ışınlanmamızı sağlayan portal belli bir sürenin ardından kapanıyor. Açık kalmasını sağlamak için etrafımızdaki meyveleri toplamamız gerekiyor. Meyveler bu yüzden oyundaki en önemli obje.

Kimi zaman fizik kurallarına yenik düştüğümüz, kimi zaman da fizik kurallarını hiçe saydığımız bulmaca oyununda bölüm bölüm ilerliyoruz. Tamamladığımız her bölüm sonrasında daha karmaşık yapıda hazırlanmış platform karşımıza çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu