Snaker.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Arenadaki en büyük yılan olun!

Snaker.io, Nokia telefonların efsane oyunu yılanın mobil sürümü. Mobil platforma çıkardıkları her oyun kısa sürede indirme rekoru kıran popüler geliştirici Voodoo’nun olmasıyla öne çıkan Snaker.io adlı oyun klasik yılan oyunundan çok daha zevkli oynanış sunuyor. Dünyanın dört bir yanından oyuncularla arenada kapışıyorsunuz. Yılan oyununu özlüyorsanız tavsiye ederim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve ufak boyutlu!

Görsellikten ziyade oynanışa önem veren mobil oyuncuları ekran başına kilitleyen Voodoo, yılların eskitemediği oyunlardan yılanla karşımıza çıkıyor. Oyunda klasik olarak ekranda çıkan objeleri yutarak büyümeye çalışıyorsunuz ancak bu sefer etrafınızda büyümenizi istemeyen düşmanlarınız var. Hayatta kalmak için sürekli olarak büyümeniz gerekiyor. Sizden küçük yılanlar size çarptığında ölüyor ve onlardan çıkanları yiyerek de büyüyebiliyorsunuz. Sağ üst köşeden kendinizin ve rakiplerinizin ne kadar büyüdüğünü görebiliyorsunuz.

 

Erkan Calp

Snaker.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
199.8 MB DOSYA BOYUTU

Arenada yılanlarla mücadele edin!

Snaker.io, Nokia tuşlu telefonların unutulmaz oyunlarından yılan oyununun mobil versiyonu. Voodoo’nun akıllı telefon ve tabletlerde oynanabilen yılan oyununda yılanlar arenada mücadeleye giriyor. Tüm oyuncular, şehrin en büyük yılanı olmak için uğraş veriyor. Klasik yılan oyunu kadar zevkli değil tabii ki ama nostalji yaşatıyor; zaman geçirmek için birebir.

Tuşlu telefonlarla büyüyen neslin elinden düşürmediği yılan oyununu mobile uyarlayan geliştiricilerden birisi de Voodoo. Görsellerden ziyade eğlencenin öne çıktığı bağımlılık yapıcı mobil oyunlarla karşımıza çıkan Voodoo, klasik yılan oyununu biraz değiştirmiş. Tek başınıza ekranda çıkan objeleri yiyerek büyümek yerine arenaya çıkıyor, onlarca oyuncuya karşı büyüme mücadelesi veriyorsunuz. Büyümenizi sağlayan objeleri hiç kaçırmamanız gerekiyor. Sürekli büyümelisiniz. Sizden büyük bir yılana asla değmemelisiniz. Sürünürken bir yandan da sağ üstten ne kadar büyüdüğünüzü, rakiplerinizin durumunu takip edebilirsiniz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Color Snake

    Klasik yılan oyununa Ketchapp yorumu
  • Space Snake

    Ketchapp'ın yılan oyunu orijinali kadar eğlenceli
  • Snake io APK

    Snake io APK, klasik yılan oyununu online ve farklı modlarla oynanan çok daha heyecanlı sürümü. Yılan oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz de oynanıyor.
  • MARS No More

    MARS No More İndir (Android): Yerli yapım uzay savaş oyunu
  • Tap Snake

    Akıllı cihazımızda yılan oyunu oynayacağız.
  • Snake Game

    Snake Game, klasik yılan oyununu oynamayı özleyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android yılan oyunu.
  • Snake Evolution

    Farkı yılan türleri oluşturacağız.
  • HHTAN

    HHTAN, tuğlaları kırarak ilerlediğiniz yılan oyunu.