Snaky Squares

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Snaky Squares, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz yılan oyunu.

Snaky Squares, Nokia telefonların efsane oyunu yılanı Android cihazlarımızda oynamamızı sağlayan yapımlar arasında. Renklendirilmiş olması ve oynanışın biraz farklılaştırılması yüzünden orijinalini aratıyor ancak nostalji yaşamak adına güzel bir seçim.

Oyunda amacımız orijinalinde olduğu gibi etrafımızda beliren objeleri yiyerek yılanı olabildiğince büyütmek. Tek dokunuşumuzla 90 derece, çift dokunduğumuzda da 180 derece dönebilen yılanımızın büyümesinin bir sonu yok ve yedikçe gezinme hızını artırıyor.

İlerledikçe yapısının değiştiğini gördüğümüz 3 boyutlu platformda sarı objeleri yiyerek büyümemizi sürdürdüğümüz oyunda kuyruğumuzu değdirdiğimiz veya duvara çarptığımız anda oyunumuz sıfırlanıyor. Ancak hızlandığımız anda yavaşlamamızı sağlayan yardımcı öğeler mevcut.

Erkan Calp

Snaky Squares

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Snaky Squares ile Nokia telefonların unutulmaz yılan oyunu iPhone ve iPad'e geliyor.

Snaky Squares, bir dönem Nokia telefonlarda çılgınlar gibi oynadığımız yılan oyununun yeni nesil sürümü.

iOS cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz yeni yılan oyununda ufak değişiklikler olsa da temelde oynanış değişmemiş. Etrafımızda ilerledikçe beliren noktaları yiyerek büyümeye çalışıyoruz. Büyüdükçe daha da hızlanıyor, bir noktadan sonra kuyruğumuzun büyüklüğü rahat hareket etmemizi engellemeye başlıyor. Oyun da bu aşamada zevkli hale geliyor.

Değişken yapıda 3 boyutlu platform üzerinde ilerlediğimiz oyunda yılanın kontrolünü sağlamak için ufak dokunuşlar yapıyoruz. Tabii ki hızlı olmamız bir avantaj sağlıyor. Hız demişken büyüdükçe daha hızlı hareket etmeye başlıyoruz. Hızımızı yavaşlatan, noktaları daha çabuk yememizi sağlayan güçlendiriciler mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Make Squares

    Make Squares oyununda ekranın üst kısmından düşen şekilleri eritmeye çalışın.
  • Game About Squares

    Game About Squares, zihin yoran bölümleriyle öne çıkan bir bulmaca oyunu.
  • Illusion Squares

    Illusion Squares, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok keyifli bir resim tabanlı puzzle oyunudur.
  • Push The Squares

    Push The Squares bulmaca türü oyunlar oynamaktan keyif alan kullanıcıların seveceği türden bir oyun.
  • Squares L

    Squares L, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen ve Tolga Erdoğan tarafından geliştirilen, bütün kareleri ortadan kaldırmaya çalıştığımız bir bulmaca oyunudur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!